2024. április 20., szombat

Szabadkára látogat a Télapó

Játék, tánc és ajándék vár mindazokra, akik találkozni szeretnének a nagyszakállúval a Gyermekszínházban

A gyerekek nagy örömére a Télapó idén is ellátogat a Szabadkai Gyermekszínházba. A legkisebbek kedvenc pirosruhás apója december 20-a és 31-e között (24-e és 25-e kivételével) fogadja majd a látogatóit és ajándékkal is kedveskedni fog nekik.

Árokszállási Márta, a Szabadkai Gyermekszínház igazgatója lapunknak nyilatkozva elmondta, ebben az évben a színház feldíszített előcsarnokában szervezik meg az immár több mint 80 éves hagyománnyal rendelkező programjukat.

– Semmi nem szabhat gátat a boldog találkozásnak és az örömteli ajándékozásnak. Talán így egy kicsit megfeledkezhetünk a világot sújtó problémáról is. Az adott időszakban a gyerekek mindennap 11 és 16 órakor találkozhatnak a Télapóval. Minden egészségügyi intézkedést betartunk, ezért egyszerre csak 15 gyerek tartózkodhat az előcsarnokban megszervezett rendezvényen a szüleik kíséretében. A barátkozás során a kis vendégek kérdéseket tehetnek fel a Télapónak, elbeszélgethetnek vele, tapasztalatot cserélhetnek, és ami számukra a legfontosabb, ajándékot kapnak tőle. Reméljük, hogy az előző évekhez hasonlóan ez alkalommal is örömteli lesz ez a szórakoztató program, amelyen közösen énekelhetnek, táncolhatnak és játszhatnak a jelenlévők – mondta Árokszállási Márta.

A Télapóval való találkozáshoz időpontot kell foglalni a 024/555-715-ös telefonszámon. Mint azt az igazgatótól megtudtuk, a 11 és 16 órai időpontok december 20-ra, 26-ra és 27-re már megteltek, ezért ezekre a napokon 10 órára kérhető időpont a nagyszakállú meglátogatására.