2024. április 26., péntek
EGYEZOTÉRIAITANÁCSADÓNAPLÓJÁBÓL

Rúnamágia

Arovatban részleteket találhatnak azokból beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csakaneveket változtattam meg,aklienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

Kedves tanácsadó, ismét önhöz fordulok. Néhány évvel ezelőtt segített, amikor talizmánt készített az unokámnak a tanulással kapcsolatban, azóta is, hála Istennek, jól megy neki a tanulás. Gondoltam, biztos most is tud segíteni, ezentúl nekem lesz szükségem önre.

Mi a baj?

Valamilyen rossz érzésem van, nem találom a helyemet otthon. Ez nemcsak velem van így, hanem a család többi tagjaival is. Rossz érzés, ridegség, nyugtalanság és szorongás fog el, ha néhány óra hosszat otthon vagyok. Úgy nézem, hogy mindig menjek valahova, de ott sincs nyugtom. Elveszettséget és mélységes fájdalmat érzek. Az álmaim is igen nyugtalanok, ébredezek, furcsa érzés fog el, mintha valaki ott-tartózkodna, vagy éppen egy feketeség tűnne el a szemem elől. A család néhány tagján is könnyen síráskitörési rohamok hatalmasodnak el. Úgy érzem, otthonom egy védtelen, idegen és rideg területté vált. Nem érzem jól magamat benne. Semmi sem örvendeztet, csak fájdalom és szomorúság van.

Mióta észleli ezt a furcsaságot?

Őszintén? Két hónapja vesztettem el egy szerettemet, akkor kezdődött, de három hete, vagyis halottak napja körül erősödött fel. Igen, amióta ilyen sokat járok a temetőbe, azóta vagyok ilyen állapotban. Meg a hátam is nagyon fáj. Olyan érzésem van, mintha valakinek a keze állandóan rajta volna. Szerintem a temetőben botlottam valamilyen kóbor lélekbe, s hazavittem. Igen, gyászolok, de ez most más. Mit gondol?

Ez nincs kizárva, sőt nagyon is valószínű. Majd mindjárt megnézem. Ha az ön aurája gyenge, akkor támadható. A szellemeknek, a kóbor lelkeknek valakitől energiát kell szerezniük, s természetesen a temetőben van a legtöbb szellem, s a legyengült aurát tudják legkönnyebben támadni. Akik a szomorúság, betegség, fájdalom miatt legyengült energiaszinttel a temetőket járják, a legkönnyebben támadhatóak. Emellett a temetőben vannak entitások is, elementálok és elementárok is, olyan energiák, amelyek nem is emberi szellemek, hanem a sok szomorúságból, fájdalomból fakadnak. Ezek sötét fellegekként kísérni tudják a legyengült alanyt, s otthonukba is elkísérhetik őket. Ezek nem mennek el maguktól, s nagy bajt okozhatnak. Ezeket az embereket szerencsétlenség kíséri, legyengül egészségük, s minden más területen is megnövekszenek a problémák. Jó, hogy ön idejében hozzám fordult, így sok kellemetlenségtől, sőt komoly bajtól is meg lesz kímélve. Máris nézem (most kártyákból és ingával), hogy miről is van szó... Igen, van egy ellenség, egy élő ember, aki rosszat kívánt önnek, megátkozta, ráadásul ez a haláleset miatt még jobban legyengült az ön aurája, s egy szellemet szedett össze. Emellett észlelek még 2 elementárt, melyek az emberi fájdalomból, félelemből és szomorúságból jöttek létre. Ezeket kell eltávolítani, ezután védelmet tenni és megerősíteni az ön energiáját.

De a szeretteimen is van?

Nincs föltétlenül, de amikor ön jelen van, ők is érzik.

Tehát akkor hogyan védjem meg otthonomat és önmagamat?

Lesz 2-3 szertartás, amellyel visszaküldi a szellemet, amellyel kitisztítja otthonát, emellett lesz három meditáció, amelyekkel az elementárokat távolítja el, ez a hétgyertyás meditáció, a Mahatma energia gyakorlata és az Ibolyaláng-tisztítás. Emellett egy olyan védelmet is küldök, amely megvédi az otthonát, s nem engedi többé be az ilyen szellemeket, entitásokat és energiákat. Egy kis tükröt helyez a bejárati ajtó fölé vagy közelébe, amelyen speciális jel van.

Milyen jel?

Rúnajel, de nem egy egyszerű, habár már annak is nagy ereje van, hanem egy úgynevezett ligatúra, több-betűs jel, másképpen mondva ikerbetű, összeolvasztott betűpár, vagyis közös betűalapra formált betűcsoport, két vagy több betű összevonása vagy összeolvadása oly módon, hogy egyetlen, de szabálytalan alakú betű keletkezik. A szabály az, hogy egyik betű, ebben az esetben egyik rúna a másikra akaszkodik, legyen legalább egy közös vonaluk, de legyen legalább egy saját, egyedi vonaluk is. Amikor kiválasztom, hogy melyik rúnajel felel meg a probléma megoldására, akkor megtervezem e szabály szerint, hogy hogyan rajzolom fel, megrajzolom, kimondom, melyik jelet miért használtam, s mit érjenek el így egyben, ezután egyedi módon aktiválom a rúnát, mert csak így hatásos. Maga a rajz, ha nincs aktiválva, akkor nem élő rúna, nincs hatása. Tehát amikor így el van készítve, akkor elküldöm önnek, s örökös védelmet ad.

Lehet más célokra is alkalmazni az ilyen rúnacsoportos tükröt?

Természetesen! Néha figyelembe kell venni itt is a holdállást, s ha sok a probléma, akkor nem kell egyszerre kitenni mindet, csak fokozatosan, tehát pár hét eltelte után rakhatja ki a következőt. Mindenre készíthetek ilyen ligatúrás tükröt, akár szerelem bevonzására, otthon és családvédésre, családi békére, munkahelyi előmenetelre, pénzvonzásra, energetikai állapotunk megjavítására, tanulásra stb.

Nagyszerű, majd a jövő hónapban is jelentkezek, amikor túl leszek ezeken a szellemdolgokon. Hálás köszönet!