2024. április 26., péntek

Mezőgazdasági vásár virtuális térben

Az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárt az idén december 14-e és 18-a között online, vagyis az interneten szervezik meg. A teljes program a www. expoonline.rs honlapon lesz elérhető. Az Újvidéki Vásár illetékesei közölték: több mint 130 kiállító jelentkezett az országból és külföldről egyaránt, akik mezőgazdasági termékeket és szolgáltatásokat kínálnak. A szervezők kedvezményeket és akciós árakat is ígértek. A látogatóknak mindössze regisztrálniuk kell, ami díjmentes. A kiállítók és a látogatók közötti kommunikáció videó- és audióhívással lehetséges, valamint e-mailen vagy közösségi oldalakon keresztül. Az üzleti érdekeltségű személyek találkozót is kezdeményezhetnek a kiállítókkal, amelyet egy előre megbeszélt időpontban tartanak meg. A nyereményjáték az interneten keresztül sem marad el.

– Az a személy, akinek a bejegyzése legtöbbet lesz megosztva a Facebookon, ajándékba kap egy John Deer X350P típusú traktort a KITE DOO vállalattól – közölték a szervezők.

A mezőgazdasági gépeken kívül több mint 150 marha-, ló-, juh- és sertésállomány kerül bemutatásra, amelyet mintegy 30 szerbiai állattenyésztő állít ki. Ezenkívül számos vállalat és magántermelő is ismerteti termékeit és szolgáltatásait. A konfereciákat és a szakmai tanácskozásokat is online szervezik meg az expoonline.rs honlapon.