2022. január 27., csütörtök

Vajdaság

Magyarkanizsán, Bús Józsefnél

Egyre népszerűbb a kisállattartás

Újra elkezdték felfedezni a szülők, hogy a gyermekeket a kisállatok tartásával felelősségtudatra lehet tanítani, és nem mellesleg könnyen el lehet velük távolítani a számítógép és a telefon...

A Kerekszék partján folyó kút vizét sokan isszák a környékbeli tanyákon, és távolabbról is ide járnak vízért az emberek (Fotó: Gergely József)

A Kerekszék vize inni, főzni is kiváló

Az oromparti tanyavilágban élők, köztük Vlado Pomorovački is, minden héten legalább egyszer felkeresi a Kerekszéket tápláló artézi kutat, ahonnan egész hétre való ivóvizet visz a tanyájára.

Halálra ítélték a CK13 központnak otthont jelentő családi házat, megkezdődött a küzdelem megmaradásáért (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

Fogjunk össze a Fekete Házért!

A CK13 Ifjúsági központ felszólítja a szervezet épületének és a központ programjainak látogatóit, az aktivistákat, a művészeket és más érdeklődő polgárokat, hogy tiltakozzanak a Bojović vajda, a...

(Paraczky László felvétele)

Kedvezményes felújítás

Munkajellegű látogatáson járt szerdán Ókéren és Verbászon Zorana Mihajlović bányászati és energetikai miniszter.

A sorok között

Mindig is tudtam, hogy egy olyan országban élek, ahol nem éppen óramű pontossággal haladnak a dolgok. Ezt az ember főleg akkor érzi, amikor sorba kell valahol állni.