2024. április 26., péntek
LABDARÚGÁS – SZUPERLIGA

Gól nélküli döntetlent játszott a TSC Zentán

Zenta: TSC–Čukarički 0:0 (0:0)
Városi stadion, vezette: Ilić (Ćuprija).
TSC: Filipović, Grabež, Balázs, Babić (Antonić, 46.), Varga (Duronjić, 65.), Tumbasević, Tomanović, Zec, Banjac (Milićević, 46.), Szilágyi (Petković, 65.), Lukić.
Čukarički: Petrović, Kamenović (Puškarić, 46.), Šapić, Ostojić, Ćirković, Kovač (Lukić J., 92.), Mijailović, Kajević, Birmančević (Vidosavljević, 90.), Okeuchie, Ndiaye.

Gól nélküli döntetlent játszott Zentán a forduló rangadóján a topolyai TSC a belgrádi Čukaričkivel. A találkozó első negyed órájában nagy volt az iram, főként a középpályán zajlott csata. A TSC előtt a 6. percben adódott lehetőség, amikor Varga beadását tisztázták a védők Szilágyi elől. Az első játékrész hajrájában Ndiaye került helyzetbe a másik oldalon, de Filipović bravúrral hárított. A második félidőben a TSC kezdett jobban, de nagyobb helyzetet nem tudtak kialakítani a topolyaiak. A 77. minutumban ismét Ndiaye veszélyeztetett, de a labda pár centivel elkerülte a hazaiak kapuját. A hajrában a TSC-nél Duronjić lőtt mintegy 20 méterről fölé. A topolyai kék-fehérek a bírói ráadásban két szögletet is elvégeztek, de a 0:0-s eredmény a hármas sípszóig nem változott.

Szabó Zoltán együttese 18 ponttal a Szuperliga 10. helyén tartózkodik, legközelebb pedig a Voždovachoz látogat a gárda a bajnokságban.