2024. március 28., csütörtök
VM4K, SZABADKA

Elor Emina a vendég

A VM4Köz.Klub évadnyitó beszélgetésének vendége Elor Emina színművésznő lesz. A beszélgetés csütörtökön 19 órai kezdettel kerül megszervezésre a VM4K földszinti termében. A járványügyi helyzetre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, az office@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán lehet.

Új foglalkozások a VM4K-ban

Óvodáskorú kislányok és kisfiúk részére! 3–6 évesek jelentkezését várják a Hej tedd rá, most tedd rá! elnevezésű programra.  Heti két alkalommal, hétfőn és szerdán 17.30-tól, szünettel együtt 60 perces foglalkozás. Házigazda Csizmár Rita óvónő és Szakács Tamás néptáncpedagógus.

Serdülő lányok és fiúk részére! 10–15 évesek jelentkezését várják a Fedezd fel a tehetséged! című programra. Heti egy alkalommal, minden csütörtökön 90 perces foglalkozás, 18.00 órai kezdettel.

Tű, cérna olló itt éppen gyerek kezébe való! A foglalkozások házigazdája Talpai Márta textilipari mérnök-tervező és képzőművész, valamint Gubena Erika kreatív fejlesztőpedagógus. Akit érdekel a divat, a rajzolás és az, hogy a megálmodott tervek alapján az ötletből megvalósulás legyen, jelentkezzen!

A Téged vár az Ökosarok! című foglalkozást 6–10 éves gyerekek részére szervezik meg.

Heti egy alkalommal, minden kedden 90 perces foglalkozás, 18.00 órától. Házigazda Gubena Erika kreatív fejlesztőpedagógus és Vinkó Tamás környezetmérnök.

Néhány téma:  Mire használható fel egy üres flakon? A befőttesüvegekbe kizárólag gyümölcs és zöldség kerülhet? Mi a komposzt? Nevelhetsz-e növényt? Az alkotóműhelyek során a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és annak felhasználási lehetőségeire adnak kreatív és hasznos ötleteket. A tisztább és élhetőbb világ mindannyiunk felelőssége.

 A Mesekuckó interaktív műhelyfoglalkozás gyerekeknek új köntösben jelentkezik. Minden második szombaton 10 és 12 óra között kerül megrendezésre a Mesekuckó 3–6 (legfeljebb 8) éves korú gyermekeknek. Foglalkozásvezető Pap Renáta óvónő. Jókedvvel, tánccal és uzsonnáztatással Szakács Tamás egészíti ki Renáta munkáját. A foglalkozás középpontjában A 100 magyar népmese áll, animációs és szóban előadott változattal. Miért? Mert a gyermeket életre nevelni közös, játékos tanulással és a népi bölcsességek átadásával lehet. Nálunk minden gyermek hős, és kiállja a próbát! A mesekuckósok megtapasztalhatják a teljesítmény, a kollektív siker és az alapvető tevékenységek, a közös munka és alkotás örömét – olvasható a VM4K tájékoztatójában.

A VM4K Ringató (péntekenként 17.30-tól) és Kézen Fogva Fejlesztőkuckó foglalkozásai (kéthetente szombaton 10.00-től) pedig továbbra is várják a gyermekeket!

A járványügyi helyzethez alkalmazkodva a gyerekeket korlátozott létszámban tudják fogadni.
A foglalkozások ingyenesek!

Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-110; office@vm4k.org.rs vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben!