2024. április 26., péntek

Holnaptól ismét filmvetítések az Eurocinema moziban

A közönség 100 dináros bevezető áron válogatott slágerfilmekre válthat jegyet

Öt hónapos szünet után holnaptól ismét fogad látogatókat az Eurocinema mozi. A közönség 100 dináros bevezető áron válogatott slágerfilmekre válthat jegyet – áll a mozi szerkesztőségünkbe eljuttatott értesítőjében.

Ma 17 órától Jennifer Lee és Chris Buck rendezte Jégvarázs 2 című Walt Disney animációs film szinkronos változatát tekinthetik meg az érdeklődők, 19 órai kezdettel a Srđan Golubović Apa (Otac) című alkotása szerepel a műsoron, míg 21 órától az Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című amerikai akcióvígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők.

Csütörtöktől a mozi folytatja megszokott vetítésprogramját, ami azt jelenti, hogy a szabadkai közönség ismét új filmeket láthat, többek között az Új mutánsok című X-men filmet, Christopher Nolan új rendezését, a Tenet című sci-fi kémfilmet és a Martin Eden című olasz–francia filmdrámát.

A vetítéseket a szerb kormány és a válságstáb rendelkezéseivel összhangban tartják meg. A nézők között egy ülőhely üres lesz, a maximális nézőszámot pedig 90 főben határozták meg. Ha a látogatók párban vagy kisebb csoportban (legfeljebb 6 fő) jönnek, akkor ülhetnek egymás mellett. A vetítőterembe való belépés előtt kötelező a kéz és a lábbelik fertőtlenítése. Minden dolgozónak és mozilátogatónak a maszk viselete kötelező. A látogatók biztonsága érdekében a mozi pénztára 8 és 23 között tart nyitva. Az értesítőben arra kérik azokat a polgárokat, akik észlelik magukon a koronavírus okozta betegség tüneteit, hogy maradjanak otthon.

További információk a mozi megújult honlapján (www.eurocinema.rs) találhatók.