2024. április 26., péntek

Forgalomkorlátozás a belváros szívében

A Sándor király utcát és a Szabadság teret is feltúrták

Tegnap délután a munkások kihordták az építkezés helyszínére a kerítéseket, minden jel szerint a Sándor király utca városháza felőli oldala lesz lezárva a gyalogosforgalom előtt.

Fotó: Szeli Balázs

Fotó: Szeli Balázs

Nem szabad szem elől tévesztenünk azt, hogy az utóbbi 5-6 évben bármilyen, közműhálózati munkálatokat eszközölnek Újvidéken, a korrábbi munkmódszerekhez viszonyítva sokkal nagyobb területet zárnak le a forgalom előtt, a kerítések nyaranként igencsak megkeserítik a gyalogosok életét. Ez részben azért történik, mert mostanában a felszerelés és a gépek legnagyobb részét a helyszínen hagyják, így talán egyszerűbb, mint naponta hozni ezeket. Ezenkívül a kerítéssel távol tarthatók a tilosban parkoló személyautók.

Az Újvidéki Távfűtő Művek illetékesei értesítsék a polgárokat, hogy augusztus 3-án munkálatok kezdődnek a Szabadság téren, a Színház téren és a Sándor király utca egy részében,és hogy az Ilija Ognjanović utca felőli szakasz is érintett. A feltúrt belváros képe szeptember 17-éig fogadja majd az ide látogatókat. A közvállalatból a polgárok megértését kérik!