2024. március 29., péntek
DIVAT

Bikini vagy monokini?

Meglehet a koronavírus-járvány elszakít minket a tengerparti fürdőzéstől, de nem tarthat bennünket vissza a napozás örömétől. A korlátolt turisztikai lehetőségek miatt ebben a szezonban olcsóbbak a fürdőruhák, mint azt a korábbi években megszokhattuk, a butikok és az üzletek polcai pedig tele vannak szebbnél szebb darabokkal.

Az idei kétrészes bikinitrend is egy retró darabra kacsintgat vissza, mégpedig a magasított derekú alsórészre. Ez jó hír a körte és a testesebb alkatú hölgyek számára, hisz minden testalkati típus közül pont nekik áll a legjobban ez a szabás.

A monokini kínálat is igencsak kecsegtető lehet a szélesebb csípőjű nőknek, mert derékvonalban ezeknek is magasabb a szabásuk. A legtöbbjüknek mélyebb a dekoltázsa, ami a mellkasra tereli a hangsúlyt, optikailag pedig igazán nőies idomokat kölcsönönöz viselőjének.

Igencsak gazdag a választék mindkét fürdőruhatípusnál a színek és a minták tekintetében. A stílusok kínálatában találhatunk romantikusan fodrozottat, minimalisztikusat, klasszikusat és merészebb darabokat is.