2024. április 26., péntek
AIR SERBIA

Ötvenszázalékos megtakarítás az utasoknak

Az Air Szerbia Légitársaság Árkedvezményekre feljogosító kártya (Flight Pass) projektet indított el annak érdekében, hogy az utasoknak a legkedvezőbb áron lehetőségük legyen több járatot is előre kifizetni. Az engedély megvásárlásával a légitársaság hivatalos oldalán keresztül az utasok a repülőjegyek árának akár az 50 százalékát is megtakaríthatják. A program lehetővé teszi minimum négy repülőjegy megvásárlását garantált áron és úti céllal, amit az utasok bármikor kihasználhatnak. Ezenfelül megoszthatják családtagjaikkal és barátakkal is. Másik nagy előnye, hogy részletekben is fizethető.

– Utasaink igényei kiemelt fontosságúak a munkánk során, ezért az volt a célunk, hogy egy olyan ajánlattal álljuk elő, amely a legmegfelelőbb számukra. Több igazolvány vásárlása során lehetőségük van nagyobb megtakarításra is – mondta Zoran Radosavljević, az Air Serbia illetékese.

Hozzátette, hogy a légitársaság a jövőben is azt szorgalmazza, hogy az utasoknak minél többet nyújtson, és értéket teremtsen a számukra. A repülési engedély legfeljebb 30 utasra érvényes, és legalább 4, legfeljebb 100 utazásra használható. Ezzel a projekttel az Air Serbia a világ olyan vezető légitársaságai sorába állhat, mint a British Airways, az Air France és mások, amelyek már nyújtanak ilyen típusú szolgáltatást.