2024. április 26., péntek
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Sötét erők fölmérése

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– A segítségét kérném szépen, úgy gondolom, hogy negatív erők uralkodnak az életemben. Fáradékony vagyok, nem érzem jól magamat, de szervi bajt nem állapítottak még meg, rossz a kedvem, sokszor félelem tör rám, semminek sem tudok igazán örülni, nem találom értelmét az életemnek, és mindig valamilyen kár ér. Aggodalomra folyton van ok. A családi viszonyok sem ideálisak, pénz meg soha sincs elég. Néha rossz érzés fog el az otthonom bizonyos részén, főleg ha éjszaka fölébredek, néha sötét árnyakat észlelek, de amikor odanézek, sehol semmi. Imádkozom, de nem sokat segít. Vajon el vagyok átkozva, meg vagyok rontva?

– Kérném a születési dátumát, belepillantok a horoszkópjába is, a kártyákba is, hogy meglássam, hol kell keresni a baj okát, és mivel tudunk segíteni, az inga segítségével pedig fölmérjük a sötét erők erősségét és fajtáit.

– Engem mindez egy kicsit megrémít. Nem lesz ebből valami bajom?

– Baja így van! Tehát amikor lemérjük az energiákat, azt meg sem érzi ön, amikor pedig eltávolítjuk a rosszat, az egy olyan folyamat, amely több rítust, imát, meditációt von magával, s ekkor jelentkezhetnek még ezek a mostani és hasonló tünetek. Sokaknál a sírás is a tisztulás folyamata, nem kell visszatartani, ha előtör. Általában néhány hónapig tart a tisztulás, tehát nem egyik napról a másikra javulnak meg a dolgok, hanem fokozatosan. Ha nem távolítjuk el a negativitást, akkor viszont a javulás nem következik be, sőt erősödik a rossz, a baj és a kár az ön életében.

– Igen. Azt vettem észre, mintha a fölsorolt dolgok egyre erősödnének.

– Régóta észleli ezeket a negatívumokat?

– Néhány éve már.

– Van önnek vagy a hozzátartozóinak ellensége?

– Volt régebben, de már pár éve nem találkoztunk. Volt egy másik is, aki meghalt, tehát ő már nincs.

– Dehogy nincs! Azzal, hogy valaki meghal, az energia, amit alkotott, tovább él. Tett ön olyan fogadalmakat, ígéreteket, amelyeket nem tartott be, vagyis amelyek már nem aktuálisak?

– Persze, voltak ilyesmik, sőt a magamnak tett ígéretet sem tartottam be, ezért megígértem magamnak azt is, hogy többet nem ígérek semmit.

– Akkor most az említett technikákkal megnézem, hogy milyen negativitások vannak jelen az ön életében, és milyen erősek. Elsősorban itt van egy családi átok, vagyis egyik őse miatti átok. Ezt most följegyezzük, mert nem egyformán veszünk le minden negativitást. Ez egy idősebb férfi által került önre, lehetett ez az apa, nagyapa, dédapa vagy az őket megelőző férfiak, 7 generációig visszamenőleg. Nézem, milyen erősségű az egytől ötig terjedő skálán. Ez egy közepes, tehát hármas erősségű. Itt majd a családfatisztítást alkalmazzuk. Most vizsgálom tovább, megnézem, hogy van-e rontás is önön... Igen, van egy rontás is. Ez egy férfitól van... ez a férfi régebben szerette önt, s azután meggyűlölte. Tudja esetleg, hogy ki ez?

– Sejtem, egy régi szerelem.

– Ez is közepes erősségű, hármas. Mivel szerelmi kapcsolat volt, megnézem, tett-e kötést önre, s milyen céllal... Igen, itt egy erős kötés, négyes erősségű, a cél pedig az, hogy ön boldogtalan legyen a párkapcsolatában.

– Hát, az vagyok...

– Ezt a rontást le kell venni! Itt a 42 napos rituálé, csomózás és legfelsőbb szintű ima segít, és a lakatmágia a szerelmi kötés megsemmisítésére. Nézem tovább, mivel sötét árnyakat emlegetett, valószínűleg vannak szellemek vagy démonok, entitások is az ön otthonában. Igen, az inga két szellemet érzékel. Nem akarnak ártani önnek, sem a többi lakónak, de már a jelenlétük gyöngíti az önök auráját, el kell tehát küldeni őket. Persze megkapja rá a szertartást. Most megnézem, vannak-e démoni erők, entitások... Igen, egy elementáris van, bizonyos rossz szokás, függőség formájában van jelen, szerencsére csak kettes erősségű, de ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Itt a 7 gyertyás szeánsz fog segíteni. Végül pedig megnézem, vannak-e átjárók, nyitott kapuk, akár az ön otthonában, akár az ön csakráin keresztül... Sajnos, az inga tapasztalja ezt is! Egy szertartás szükséges a kapu bezárásával kapcsolatban, emellett csakragyakorlatok, mert ha a csakrák és az aurája helyrejönnek, akkor az átjárók is megszűnnek. Ezt követően az ön otthonát is ki kell tisztítani energetikailag, méghozzá a négy elem erejével. Most pedig azt nézem, hogy magának a háznak az energetikai helye jó-e. Sajnos ez sem kielégítő, az utca felől jön a negatív energia, ez lehet akár egy, az önénél nagyobb épület, lehet valamilyen gyár, temető, romos hely vagy hasonló. Itt egy bagua tükör védelemre van szükség, a házban pedig néhány yantra képet kell kirakni, hogy az energiák helyrejöjjenek.

– Ajaj, lesz mit tenni, de nem baj, csak javulna meg a helyzetem!

– Az biztos, hogy lesz javulás, mivel ezek energiák. Ahogy aktivizáljuk a pozitív energiákat, úgy fogja ön érezni a pozitív hatásokat. Eddig harcolt önben és önért a negatív energia, e szellemek, démonok, és ekkor ön rosszul érezte magát, de nem tudták teljesen legyőzni, mert az ön őrangyala és égi segítői segítették önt. Ez a küzdelem most is folyik, s kell az ön energiája, akarata, szándéka, tudata, érzelmei és ezek a dolgok, amelyeket említettem, s akkor le tudja győzni a negatív energiákat. Nagyon fontos a magunkon történő munka és a lelkünk tisztítása, mert ahogyan haladunk előre a fény angyalaival, és tisztul belőlünk a sötétség, úgy nem érnek föl hozzánk a mélység szellemei, mert magasan rezgünk.

– Köszönöm, ez nagyon kell nekem!