2024. április 26., péntek
NŐI LABDARÚGÁS

Egyből egy a Fradinak

A női NB I. minirájátszásában a Ferencváros 3:2-re legyőzte az MTK együttesét. A mérkőzés első félidejében mindkét csapat egy-egy gólt szerzett. A második játékrészben előbb a Fradihoz került az előny, majd a 73. minutumban ismét egyenlítettek a vendégek. Amikor már úgy tűnt, a találkozó remivel végződik, a játékvezető tizenegyest ítélt a hazaiak javára. A 89. percben Mosdóczi lépett a büntetőponthoz, és könyörtelenül bevágta a labdát a léc alá, megszerezve a 3:2-es győzelmet a Zöld Sasoknak.

Az MLSZ döntésének értelmében a női NB I.-et nem fejezik be, nem hirdetnek bajnokot, és nincsenek kieső, valamint feljutó csapatok sem. A tabella első két helyezettje két nyert meccsig tartó párharcot vív a jövő évi Bajnokok Ligája-indulásért.

Női NB I., a BL-indulásért: Ferencváros–MTK 3:2. A párharc az egyik fél második győzelméig tart.

SZERB KUPA

Örökrangadó az elődöntőben

Tegnap 13 órakor kisorsolták a szerb kupa elődöntőjének párosításait, aminek eredményeképpen már a legjobb négy között összecsap egymással a kupa címvédője, a Partizan és legnagyobb riválisa, a Crvena zvezda. A másik ágon Čukarički–Vojvodina mérkőzést rendeznek. Az elődöntőket június 10-én játsszák, a döntőre pedig június 24-én kerül sor.