2024. április 26., péntek

Hétfőn újraindulnak a helyközi járatok

Szabadkáról Belgrád, Magyarkanizsa, Törökkanizsa, Orom és Kispiac felé válik lehetővé az utazás

Hétfőn újraindul a helyközi autóbusz-közlekedés a Belgrád, Magyarkanizsa, Törökkanizsa, Orom és Kispiac vonalon, tudtuk meg pénteken Igor Prljától, a Subotica-trans városi közlekedésének vezetőjétől.

(Gergely Árpád illusztrációja)

(Gergely Árpád illusztrációja)

– A helyközi járatokat, korosztálytól függetlenül, bárki használhatja majd. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az utasok a buszsofőröktől megvásárolhassák az utazásra szóló menetjegyüket. Emellett, akinek van, használhatja a havi bérletét is. Az utasok továbbra is kötelesek a járművön maszkot és kesztyűt viselni, valamint nem ülhetnek egymás mellett, hanem be kell tartaniuk az előírt távolságot – mondta Igor Prlja.

A városi közlekedés vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy hétfőtől újra fogadja az ügyfeleket az autóbusz-pályaudvar, a vállalat Pátriánál lévő és a palicsi eladófülkéje, valamint a Subotica-trans utazási irodája is.

A helyközi járatok menetrendje megtalálható a közlekedési vállalat honlapján (www.sutrans.rs) és a Facebook-oldalán (JP Subotica-trans). Igor Prlja azt tanácsolja az utasoknak, hogy rendszeresen kísérjék ezeket a felületeket, ugyanis amint újabb változás áll be a menetrendben, azt itt közzé fogják tenni.