2024. április 26., péntek
ÓBECSE

Az ünnepekre megváltozik az Egészségház munkarendje

A hétvégi ünnepekre való tekintettel megváltozik az óbecsei Egészségház szokásos munkarendje. A mentőszolgálat ezekben a napokban is 24 órás ügyeleket tart, a péterrévei és bácsföldvári rendelők pedig a hétvégi beosztás szerint, azaz pénteken és szombaton (május 1-jén és 2-án) 7-től 12 óráig, vasárnap (május 3-án) 7-től 10 óráig várják a pácienseket.

A radičevići, a mileševói és az újfalusi rendelők mindhárom napon 7 és 10 óra között lesznek nyitva, a gyermekorvosi rendelő viszont csak szombaton fogad páncienseket 7 órától délig, pénteken és vasárnap zárva lesz.

Ma a Fő utcai központi gyógyszertár 18 óráig lesz nyitva. Pénteken zárva lesznek a gyógyszertárak, Szombaton az óbecsei központi gyógyszertárban és a bácsföldvári patikában adnak majd ki gyógyszereket 7-től 12 óráig.

Az óbecsei fogorvosi rendelő pénteken és vasárnap nem fogad betegeket, az ügyeletes fogorvost csak szombaton kereshetik fel a páciensek a Nestora Džilitov lakótelepen lévő felnőtteket fogadó rendelőben 7 órától délig.