2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Áprilisi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a hónap önnek is – mint sokaknak – váratlan kellemetlenségeket hoz. Szerencsére ön most tele van erővel, meg tudja szervezni a dolgokat, kimagasló pozíciója lesz, ám váratlan kellemetlenségek és stresszek jellemzik ezt a hónapot. Főleg a pénzzel, az emberi értékekkel lesz gond. Baráti körében sem lesz megértés, ott is elidegenedésre, régi problémák előbújására számíthat.

Bika (április 21. – május 20.)

Végre a pénzzel kapcsolatban elégedett lesz, ám a hónap második felében meggyűlnek a gondok. Korlátokba, akadályokba ütközik majd, főleg a munka területén, s minden olyan személlyel, aki fölöttese. A törvény, külföldi befolyások és hivatalos utasítások nem lesznek kedvére. Fontosnak érzi magát, de túl nagy lesz az ellenállás, nem tudja véghez vinni akaratát.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A törvénnyel kapcsolatban problémák várhatók, tartsa be a szabályokat, mert rosszul jár! A Vénusz megsegíti önt, kedvességet és nyugalmat ad, s ebben az időben sokat tud javítani kinézetén. Külföld problémát okoz, esetleg aggodalmat. Az elzártság nem hoz semmi jót, s bizonyos titkok miatt sokat fog aggódni. Nyugtalan éjszakái lesznek.

Rák (június 22. – július 22.)

A párkapcsolata sokat fog javulni az elkövetkező időszakban, ám partnere jövedelme gondot okoz. Hacsak lehet, kerülje a veszélyeket, beavatkozásokat, műtéteket. Barátaival kapcsolatban készüljön föl a problémákra, óvakodjon, nehogy önt is bajba keverjék. Nem jött el az idő arra, hogy kívánságai teljesüljenek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez az időszak komoly párkapcsolati problémát hozhat, párja szülei miatt is összetűzés vagy stresszes helyzet alakulhat ki. Külföld miatt problémás lesz az ön jelene, s komoly munkahelyi problémákra is számíthat. Fölötteseivel is valószínű az összetűzés, s idősebb személyek, családtagok is gondot okozhatnak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Párjára számíthat, s egyéb segélyek is kilátásban vannak. Önt az egészség és higiénia mindig is nagyon foglalkoztatta, s ez most fokozódik. Stresszes időszak ez az ön számára, habár komoly, konkrét veszélynek nincs is kitéve. Szórakozás és hobbi téren legyen óvatos, s próbáljon gyermekei vagy a fiatalok  könnyelműségére hatni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Otthonában találja meg a nyugalmat és  a boldogságot, a gyerekek és az ünnepségek, szórakozások most gondot okozhatnak. Egészségi szempontból nem kell izgulnia, s a munkát illetően is rendben lesz minden. Párját fékezze a könnyelmű viselkedésben, felügyelőkkel és bankokkal vagy párja pénzével gond lehet, amit csak a hónap legvégén tud rendezni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap második része feszültséget hoz a párkapcsolatában, s ügyeljen arra, hogy ne kerüljön nyilvános összetűzésbe senkivel. Ügyeljen egészségére is, főleg a hónap közepén. Abban az időtájban a munka is problémás lesz, a rossz szokásai pedig kárt okozhatnak. Háztartási gépeire és gépeivel vigyázzon.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A hónap vége jó esélyeket hoz pénzszerzésre, keresetre. A hónap második fele problémát hoz a szomszédokkal kapcsolatban. Ugyanakkor a rokoni kapcsolatok is csalódást okoznak, a helyzet semmi jót nem ígér. Legyen óvatos a közlekedésben, bizonyos gátakba ütközik. Szavai hosszú távú problémákat hozhatnak, ezért nagyon ügyeljen, mit mond s mit ír alá.

Bak (december 22. – január 20.)

Figyelmét most az értékek kötik le, s nem lesz megelégedve a helyzettel. Váratlan veszteségei lesznek mind a pénzzel, mind egyes emberekkel kapcsolatban. Nézőpontot kell váltson, megérteni, hogy miért történnek így a dolgok most az önök életében, mint ahogy történnek, s változtatni kell. Otthonában megtalálja a biztonságot, s a rokonok jó hatással lesznek önre. Olvasson és beszélgessen, ez megnyugtatja.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Szaturnusz nemrég ismét belépett az ön jegyébe, s az elkövetkező 2-3 évben különféle korlátokat, megvonásokat és akadályokat hoz. Felelősséget kell vállalnia, s olyan dolgokat megtennie, amit már sok-sok éve halogat. El kell dobja azt, ami elavult, s szorgalmasan kell dolgoznia egy új alkotáson, melyet most választhat ki. Azonnal cselekedjen, másképp még rosszabb lesz.

Halak (február 20. – március 20.)

Itt van az idő, hogy kimondja a titkot, esetleg megtudja vagy megoldja a rejtelmet. Ez a hónap beindítja a keresetet, ám ami az utazásokat és iratokat illeti, legyen óvatos. Vannak fájdalmai, amit rejteget, nyugtalan éjszakák várnak önre. Barátai is gondot okoznak most, ám családja és az otthona négy fala védelmet, nyugalmat és boldogságot is hoz.