2024. április 26., péntek
ÚJULJON MEG VELÜNK!

Átváltoztatjuk

A Tarka Világ szépségcsapata átváltoztat, de nem megváltoztat.

A személyiséghez és testi adottságokhoz mérten, tanácsokkal ellátva hozza ki a legjobbat nyereményjátékunk résztvevőiből. Havonta megjelenő új rovatunkban rámutatunk, milyen csodás eredményeket lehet elérni egy kis önismerettel. Sorozatunkba olyan hölgyek és urak jelentkezését várjuk, akik arra kíváncsiak, mi áll nekik jól.

A jelentkezők frizuráját Talpai Szabolcs fodrász készíti a hajminőség, az arcforma és az egyéni színvilághoz illően. A sminket Šinković Dora sminkes varázsolja fel az alany arckarakterisztikáihoz, a haj, a szem és a bőr színéhez megfelelően. Az átalakítás menetét és végeredményét Birkás Krisztián divatfotós örökíti meg, illetve látja el pózolási tanácsokkal a kiválasztott jelentkezőket. Lackó Varjú Sára stílustanácsadó, a Magyar Szó újságírója új ruhába és cipőbe öltözteti a jelentkezőt, annak egyedi karakteréhez, alakjához és színeihez igazítva. A lábbeliket a Modni Studio butik, a ruhákat pedig a DDG Fashion üzlet biztosítja.

Szépségcsapatunk alanya ezúttal a 45 éves, tanárként dolgozó Mátyás Kátya volt, aki nagy érdeklődéssel és rengeteg kérdéssel fordult csapatunk szakembereihez az átalakítás során.

Az első fényképek elkészítését követően fodrászunk vette őt kezelésbe, aki frissített Kátya hajszínén, meghagyva annak mélyvörös árnyalatát. Kátya a tél típus sötétebb csoportjába tartozik, ezért kiválóan áll neki még a fekete, a mélybarna és a padlizsán lila hajszín is. Hajának hosszúságán nem kellett változtatni, de a formázás során pár hullám is került a hajába. A hiányosabb szemöldökvonalat sminkesünk igazította, töltötte ki. A vékonyabb ajkakból szép és szolid ajkakat varázsolt Kátyának, majd a hajszínének megfelelő árnyalatot választott szájának kifestésére, ügyelve a színkontrasztok megőrzésére.

Kátya eddig elég szabadon kombinálta ruháinak színét, egy kis segítséggel megtaláltuk a hozzá leginkább illő fazonokat és árnyalatokat. Ez alkalommal egy bordó, ezüstcsíkos blúzt párosítottunk össze, egy ugyanolyan csíkos fekete ceruzanadrággal. Lábát a felsőrésszel megegyező árnyalatú csizmába bújtattuk. Az átváltoztatás utolsó lépéseként fotósorozatot készítettünk alanyunkról a végeredmény megörökítése érdekében. Fotóinkat Szabadka egyik parkjában örökítette meg Krisztián.

A kijárási tilalom miatt rovatunk szünetel. Addig is, várjuk jelentkezésüket az atvaltoztatjuk@magyarszo.rs e-mail -címre. A résztvevőket szakmai szépségcsapatunk választja ki, amennyiben elküldik portréfotójukat, teljes alakos képüket és telefonszámukat.