2024. április 26., péntek

Felhívás Zenta község polgárainak

Zenta község egészségügyi intézményei közleményben fordultak a polgárokhoz, amelyben arra kérik őket, tartsák magukat az intézmények által megszabott szabályokhoz. 

A Zentai Közkórház (Gergely József felvétele)

A Zentai Közkórház (Gergely József felvétele)

Aki a kórházba megy, köteles maszkot hozni magával és  használni addig, amíg az egészségügyi intézmény területén tartózkodik !

Az onkológiai operációk és kemoterápiás kezelések folytatódnak. Amennyiben a terápiát igénybe vevő péciens belázasodik, maradéktalanul jelentkezzen ezen a telefonszámon : 062-806-43-93.

Akiknek a kamenicai onkologiai intézetbe kell juttatniuk orvosi dokumentációt, azok borítékba helyezve , dr. Apró Arnold onkológusnak címezve, hagyják ezt a zentai közkórház portáján és telefonon ( 062-806-43-93) jelentkezzenek. Ő elintézi a bejelentést elektronikus úton, majd értesíteni fogja a pácienst a további kezelés módjáról.

Az onkológiai betegek CT és  ultrahang diagnosztikával kapcsolatos kérdésekkkel forduljanak dr. Apró Arnold onkológushoz  a 062-806-43-49-es telefonon.

Azok a betegek, akik igénybe veszik a Mentőszolgálatot, a mentő megérkezése előtt szellőztessenek a lakásban, a beteg és vele együtt várakozó legfeljebb egy személy kötelezően  viseljen maszkot.

A fentiekben megfogalmazott egészségügyi óvintézkedések betartásával a polgárok hozzájárulnak az új típusú koronavírus terjedésének lassításához, és hozzájárulnak az egészségügyi intézményekben dolgozók, és ott kezelés céljából megforduló páciensek egészségének megőrzéséhez.