2024. április 26., péntek

Alkalmazkodik a Prosperitati

Az ügyintézés elsősorban online felületen zajlik

A Prosperitati Alapítvány tájékoztatta a közvéleményt, hogy a rendkívüli állapotra való tekintettel az alapítvány központi és területi irodái 2020. március 18-ától áttérnek az online ügyfélfogadásra. A területi irodák munkatársai munkanapokon délelőtt 9 és délután 3 óra között az alapítvány honlapján megjelent telefonszámokon és e-mail-címeken érhetők el.

Az aktuális pályázati kiírások esetében a beadási határidő továbbra is 2020. március 31., 14:00 óra. A jelzett időpontig a pályázók az alapítvány online pályázati rendszerében (PIT-rendszer) nyújthatják be pályázatukat. A pályázatok papíralapú beadását a rendkívüli állapot megszűnését követően teszi lehetővé az alapítvány. A rendkívüli állapottal összefüggésben kialakult működési nehézségek okán a pályázat beadásához szükséges dokumentumok hiánypótlására a beadási határidő lejártát követően is lehetőséget biztosít az alapítvány. Egyéb pályázati ügyintézés (pl. kifizetési kérelmek átadása és hiánypótlása) online módon történik, a PIT-rendszerbe való feltöltéssel. Az alapítvány emellett a dokumentumok postai úton, ajánlott levélben történő megküldését kéri a következő címre: Prosperitati Alapítvány, Corvin Mátyás utca 17., 24000 Subotica.

– A VII. körös pályázatok elszámolását a pályázók online nyújtsák be az alapítvány online pályázati rendszerén keresztül. Az elszámolások papíralapú benyújtását a rendkívüli állapot megszűnését követően lehetővé tesszük. Az elszámoláshoz tartozó aláírt zálogszerződéseket az alapítvány a rendes munkamenet helyreállása után juttatja el a pályázóknak. A zálog bejegyzésére vonatkozó végzéseket hiánypótlásban később be tudják nyújtani. Amennyiben az elszámolás elkészítése a rendkívüli állapot miatt akadályba ütközik, kérjük, hogy ezt jelezzék az alapítványnak halasztási kérelemmel a benyújtási határidő lejárta előtt, az info@prosperitati.rs címre – fogalmaznak az alapítvány honlapján olvasható tájékoztatóban.