2024. április 26., péntek

Megnyílt a Lidl Óbecsén

Tegnap 8 órakor megnyitotta kapuit Óbecsén a központi buszállomás helyén felépült Lidl üzlet. Az óbecseivel egy időben Pancsován is megnyílt egy Lidl diszkont, így most már összesen 39 üzlete van a német üzletláncnak Szerbiában.

Tegnap ünnepélyesen is átadták Óbecsén a Lidlt (Fehér Rózsa felvétele)

Tegnap ünnepélyesen is átadták Óbecsén a Lidlt (Fehér Rózsa felvétele)

Martina Petrović kommunikációs igazgató elmondása szerint a Lidl első óbecsei üzletében 1500, főleg Lidl márkájú hazai és külföldi termék kerül hetente a polcokra, emellett csütörtökönként fog változni a nem élelmiszernek minősülő termékek, elsősorban szezonális ruházati és egyéb használati cikkek akciós kínálata is. A 30 alkalmazottal működő, 1200 négyzetméteres üzletben frissen sütött péksütemények is kaphatók. A bevásárláshoz csak bevásárlókocsi van, kosár nincs, és a gyümölcsöt, zöldséget a kasszánál méri le a kereskedő.

A 120 parkolóhellyel is rendelkező óbecsei diszkontáruház minden nap 8 órától 22 óráig tart nyitva.

Nemrégiben az IPSOS elvégzett egy vásárlói elégedettségi felmérést a Lidl saját márkás termékeiről, amelyből az derült ki, hogy a megkérdezettek 77 százaléka szerint a Lidl termékei kiválóak. A német Schwarz Gruppe tagjaként működő Lidl 32 országban van jelen és 287 ezer embert foglalkoztat. Szerbiában 2018 októberében nyitotta meg az első üzletét, Óbecsén pedig tavaly júniusban kezdett el építkezni.

Dragan Tošić polgármester elmondása szerint a Lidl immár a negyedik német érdekeltségű vállalkozás Óbecsén. Bejelentette azt is, hogy még az idén megkezdődik a Danilo Kiš utca teljes felújítása, az itt felállított buszmegállókban pedig végre van áram, így hamarosan lesz bennük fűtés-hűtés is.