2024. április 26., péntek

Luxus kaszinót nyitottak meg Belgrádban

A szerb főváros szívében hangulatos megnyitó ünnepség keretében adták át a harmadik Mozzart Kazzinót az egykori Ruski car helyén. A B92 jelentése szerint a legmodernebb berendezésekkel felszerelt helyiség fogadtatása jelzi, hogy ez a hely hamarosan a város legnagyobb szerencsejáték-barlangjává válik.

Attraktív elhelyezkedése miatt továbbá várható, hogy a turisták is felfedezik.

A fényűzően berendezett kaszinó 310 négyzetméteren terül el, és minden tekintetben alátámasztja, hogy a Mozzart-cég abszolút vezetői szerepre tört a szerbiai piacon. Ügyvezetői nem titkolták üzleti terveiket, hangsúlyozva, hogy Belgrádban a társasági élet kulcsfontosságú szereplőjévé kívánnak válni, olyan helyet biztosítani a belgrádiaknak és az ideérkezőknek, ahol a legszínvonalasabb szórakozásban részesülhetnek az udvarias házigazdáknak és az iparág legkorszerűbb berendezéseinek köszönhetően.

Jelenleg a Mozzart-brand Szerbián kívül Romániában, a Szerb Köztársaságban, Horvátországban, Macedóniában, Kenyában és Máltán vetette meg a lábát. Összesen 6400 játékgéppel rendelkezik, ezek közül 3900 Szerbiában van.