2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Februári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ebben a hónapban a baráti kapcsolatok lesznek fontosak, és ezek igénylik a figyelmet. Segíteni fogják egymást és örülni fognak egymás társaságának. Az ön lelki világa most gazdag lesz, s ez az az idő, amikor élvezni fogja apró titkait. Sikert ér el a karrier terén, elismerésben is része lehet, s külfölddel kapcsolatban is sikerrel végződnek a dolgok. Ne túlozza el az élvezeteket!

Bika (április 21. – május 20.)

Lesznek titkok a szerelemmel kapcsolatban, esetleg más rejtélyes dolgok miatt is, s baráti kapcsolatai felélénkülnek. A hónap első fele nagyszerű eseményeket hoz a munka terén, befolyása növekszik, kimagasló lesz a pozíciója. A hónap első felében lépjen, ha dolga van olyan értékkel, pénzzel, ami mások kezében van még, s számíthat egy hivatalos dolog sikerére.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Párkapcsolata javulni fog, s ha van dolga örökséggel, biztosítással vagy kölcsönökkel kapcsolatban, akkor azt most rendezze, mert nagyon kedvezőek a körülmények. Külfölddel és hivatalos dolgokkal kapcsolatban a hónap eleje kedvez, s ha ekkor bármilyen ötlete támad, az sikert hoz. Ez a felvilágosodás időszaka is, baráti segítségre is számíthat. A karrier virágzik.

Rák (június 22. – július 22.)

Lassan felépül az utóbbi időszak sújtásaitól, s a hónap első felében erőre kap, rendet rak otthonában, lelkében és testében, új pozitív szokásokat vesz fel, s a régi rossz dolgoktól búcsút vesz. Párjára is számíthat, testére, lelkére és pénzére is. Külföldi segítséget is kaphat, esetleg bármilyen külföldi utazás vagy kapcsolat jót tesz, s a munka terén is rendben lesz a szénája.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Partnerkapcsolata örömet hoz, büszke lesz párjára. Egészsége továbbra is javul, habár sok idő kell még a teljes sikerhez. Gyermeke örömet fog szerezni, s ez egy jó időszak az élvezetekre. A hónap első felében nyugodtan kockáztasson mindennel kapcsolatban. Pénzügyei jól alakulnak, főleg mások segítsége lesz jelentős. Külföld örömet hoz, s magasabb szinteken is sikerre számíthat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Családi kapcsolataiban egy pozitív indítványozás meghozza a sikert. A gyerekei továbbra is sok figyelmet követelnek, ám itt a boldogság, az öröm, a győzelem és a pénz. Jelentős egészségi javulásra számíthat, s itt az idő, hogy egy jó szokást felvegyen. Mindennapjai örömteliek lesznek, szerelmi élete pedig meghitt és boldog.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Elérkezett az idő, hogy kimondja, amit akar, hogy felélénkítse kapcsolatát testvérével, s hogy rendezze otthonát. Hivatalos ügyekben is sikerre számíthat. Elkezdheti átgondolni a régebben hozott döntését a gyerekekkel kapcsolatban. Végre egy kicsit ki is kapcsolódhat, s az egészségére is megtalálja a gyógyírt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Itt az idő, hogy aktívan kivegye a részét a pénzszerzésben. Nagy jövedelemre tehet most szert, de sokat fog költeni is. Az utazások sikeresek lesznek, a megbeszélések is. Jó időszak ez vizsgákra, tanulásra, szerződésekre. Az otthon melege boldoggá teszi. Sikere lesz az ingatlanokkal, a családdal, a gyerekekkel és a hobbival kapcsolatban is.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A hónap eleje aktív és sikeres lesz, győzelemre és elismerésre számíthat. Az egész hónapban jól fog keresni, s élvezheti anyagi biztonságát. Utazásai kellemesek, s minden megbeszélése is sikeres lesz. Ami pedig az otthont illeti, itt a család összeül, s újra átbeszél valamit, amit már lezártnak hittek. Rendezze iratait!

Bak (december 22. – január 20.)

Fontosnak és sikeresnek érezheti most magát, ez egy olyan időszak, amikor sorsszerű változások sorozata jelentkezik az ön életében. Ez néhány éves folyamat, de most kedvezőek a fényszögek, s tegye meg azt, amit megtehet, ne üljön karba tett kézzel. Gondolja át döntéseit, ne írjon még semmit se alá, csak gondolkodjon, utazzon olyan helyekre, ahol már volt, vegye fel a kapcsolatot rokonokkal, ismerősökkel. Jó időszak ez a keresetre, pénzszerzésre is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ez az időszak kiváló az ön egészségére, céljai megvalósítására. Ami a pénzt illeti, lehet, hogy lesz egy kis elakadás elírás és félreértés miatt, ám jelentősebb kárt nem fog okozni. A magány most jót hoz, lelkileg helyreteszi a dolgokat, fontos belátásokat szerez. Most az ima, a hit, az angyali világ megszólítása sikert hoz.

Halak (február 20. – március 20.)

Kedvezően kezdődik ez az időszak, sikere és öröme lesz, lelkiismerete tiszta, barátai segítik és becsülik. A hónap közepén azonban egy hír megzavarja, komoly érzelmeket vált ki önből ez az eset, s ismét a bizonytalanság küszöbén áll. Át kell gondolnia döntéseit a családdal, a párjával, a biztonságával kapcsolatban. Ne hozza még meg a végső döntést, csak mérlegeljen.