2024. április 26., péntek
TSC

A Voždovac ellen is győzelemre

Vasárnap a zentai városi stadionban a Voždovac együttesével mérkőzik meg a TSC 14.30 órától. Valójában ez már a bajnokság második fele, tehát a 16. forduló, így a belgrádiak ellen ez akár visszavágónak is számít, hiszen a topolyaiak az 1. fordulóban idegenben 2:1 arányban nyerni tudtak. Ennek ellenére a szakvezetés most egy nehéz mérkőzésre számít. A szokásos sajtótájékoztatón Saša Tomanović csapatkapitány elmondta, nagyon fontos győzelmet arattak az elmúlt fordulóban a niši Radnički ellen, a most következő mérkőzés viszont szintén nagyon fontos, hiszen a Voždovac feljött a TSC mögé a tabellán. A csapatkapitány figyelmeztetett, hogy egy sajátos játékstílust képviselő csapatról van szó, amely biztosan győzelemre játszik majd Zentán.

Borko Duronjić korábban játszott a Voždovac csapatában, elmondta, hogy az ellenfél egyre jobban játszik a bajnokság során, erősítettek is közben, a TSC gárdája pedig nehéz mérkőzéseken van túl. A csapatban egyébként továbbra is kiváló a hangulat, és a játékosok motiváltak a találkozó előtt, amelyben a saját stílusukat próbálják majd az ellenfélre ráerőltetni.

Faragó Szilárd kapusedző elmondta, tisztában vannak ellenfelük képességeivel, de mindenképpen a három pont begyűjtéséért lépnek pályára. Szerinte technikailag nagyon képzett játékosok alkotják az ellenfél csapatát, és sajátos a játékstílusuk, amit alaposan elemeztek, így felkészülten várják a találkozót.