2024. április 26., péntek
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Temetőben összeszedett entitás

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Üdvözletem, szeretnék védelmet kérni, mivel közeleg a halottak napja, s a temetőben fogok járni. Egy ismerősömtől hallottam, hogy amikor a temetőben jár, utána huzamosabb ideig rosszul érzi magát. Gyengének érzi magát, rossz a közérzete, furcsa szagokat érez, erőtlen, indulatos és intenzívek a hangulatingadozásai. Könnyen lebetegszik utána, és sokszor libabőrös. Tőle hallottam, tavaly ön segített neki, hogy megszabaduljon ezektől a tünetektől, s hogy ön mondta neki, valószínűleg a temetőben szedte föl ezeket a negatív energiákat. Az ő barátnője azonban komoly betegséget kapott, aki a mai napig is érzi a tüneteket, sőt furcsa hangokat, zörejeket, kopogásokat is észlel otthonában. Ő nem volt hajlandó sem energetikai tisztításra, sem a védelem fölállítására. Nos, mivel én is érzékeny vagyok mások energiájára, s többször éreztem rossz közérzetet, miután a temetőben jártam, szeretnék most lépni, s védelmet kérni.

– Köszönöm, hogy hozzám fordult. Több módja is van a védekezésnek, és mind attól függ, ki mennyire érzékeny. Azok az emberek sincsenek biztonságban, akik nem hisznek a szellemvilágban, ők egyszerűen csak nem tudják, honnan ered a baj. Ám az is igaz, hogy vannak olyan emberek, akik naponta haladnak át temetőn vagy a temető mellett, és akár hisznek a szellemvilágban, akár nem, mégsem szednek föl sem entitást, sem kóbor szellemet, sem elementárokat. Ezek az emberek erős, töretlen aurával rendelkeznek, ezért ellenállnak az ártó energiáknak. Ha valaki egészséges, boldog vagy védelme van, akkor az aurája is erős, nem tud senki és semmi behatolni oda. Ám ha valaki beteg vagy szomorú, sebezhető vagy félénk, akkor az ő aurája nem ellenálló, hanem nyitva áll a különféle szellemlények behatolására. Ilyenkor szükséges a védelem, mert anélkül komoly veszélynek van kitéve. Vannak olyan szellemlények, akik csak rövidebb időre tapadnak az emberre, elvonván az energiát az áldozattól, s maguktól el is hagyják az alany testét, ám ha agresszívabb, veszélyesebb támadóval, entitással vagy szellemmel van dolgunk, esetleg az áldozat aurája lyukas vagy túl gyenge, akkor ez a szellemlény nem távozik magától, s a helyzet túl veszélyes lehet. Ekkor az ember otthonába is beköltözik, s akár a többi családtag is érezheti a hatást, főleg ha az ő aurájuk is érzékeny. A végső esetben a szellem teljesen, állandóra megszállja az embert, elveszi az energiáját, ennek következtében az áldozat megbetegszik, testileg és lelkileg is, s ez végzetes lehet. Ilyen esetben a szellem átveheti az áldozat irányítását, s az áldozat mind jobban átveszi azokat a szokásokat, azt a jellemet, ami a megszálló lélek tulajdonsága, szokása volt. Sokszor ezek az új szokások önpusztítóak, s rosszul hatnak az áldozatra.

– Én a hátamon éreztem furcsa érzést, nyomást egy ideig, amikor elvesztettem egy szerettemet, s többször voltam a temetőben. Lehet, hogy rajtam van egy szellem?

– Ha az érzés megszűnt, akkor sikerült megszabadulnia attól az energiától, ám ha érzi még a nyomást, esetleg a többi fölsorolt dolgot, erőtlenséget, kedvtelenséget, éjszakai bántalmazásokat – akár rémálom, látomás vagy fojtogatás formájában –, akkor baj van.

– Nem érzem intenzíven, de mivel most ismét a temetőbe megyek, félek, hogy ismét fölerősödik az érzés. Hogyan védjem meg magam?

– Egy-két általános védelem van, ami segíteni tud, ez pedig az, hogy mielőtt a temetőbe indulna, hintsen sóból egy vonalat az ablakpárkányra vagy az ablak alá, és az ajtó elé is. Ön pedig vigyen magával egy kis fokhagymát és egy kis sót. A fahéj, a szegfűszeg, a szenteltvíz és a rozmaring is segít, ha az aura nem sérült nagyon, s nincsenek már negatív energiák önben. Amikor hazaért a temetőből, nemcsak egy kézmosásra lesz szüksége, ami alapdolog, hanem egy igazi sós fürdőre is. Ez egy igen hatásos szertartás, leírom, mit kell a vízbe tenni, mit kell a fürdőszobába helyezni, s milyen energiához kell fordulni, s hogyan. Ez a szertartás igen hatásos, ezt mindenképpen végezze el. Ha maradt önön egy kisebb negativitás régebbről, akkor ez is lekerül. Ha komolyabb lenne a probléma, akkor ez mellé rítusok is kellenének, ám most ezt nem érzékelem. Meg szeretné védeni az otthonát és a családtagjait is?

– Természetesen.

– Ekkor vagy a kinti bágua tükörre lesz szüksége, vagy a fekete keretű lyukas tükörre. Mivel a kinti bágua tükröt mások is láthatják, talán jobban megfelel önnek a lyukas tükör, mert azt a használat után el kell tennie, s nem láthatja más, sem idegenek, sem családtag, akinek esetleg magyarázatot kellene adnia.

– Ez nagyszerű, erre lenne szükségem!

– Rendben, ezt is elküldöm a sós fürdő rítusa mellett. Mielőtt kimegy a temetőbe, erősebb védelmet egy angyalamulett tud nyújtani, s bizonyos auravédelem-gyakorlat. Ezeket is elküldöm. Az auravédelem-gyakorlat bizonyos tárgyak, fények, energiák vizualizálásával történik, ennek hatása nem állandó jellegű, hanem néhány óráig tart, melyeket ilyen helyzetekben használunk, vagy olyankor, ha bennünket nem kedvelő emberek közé megyünk. Az angyalamulett pedig olyan védelmet nyújt, melyet huzamosabb ideig, akár évekig elhelyezhet valahova, vagy magával hordhatja a táskában.

– Csak az entitásoktól véd meg, vagy általános védelemre használjuk?

– Bármire beprogramozható, csak előre kell tudni, mire, mert minden angyalnak megvan a hatásköre, területe. Vannak egyszerű angyalpecsétek, egy kívánság vagy konkrét dolog megtörténésére, vannak rúnajeles angyaltalizmánok egy életterületre kiválasztva, amely területen boldogságot és sikert hoznak, vannak angyalamulettek általános védelemre, s speciális rúnajeles angyalamulettek, melyeket akár rossz bolygók ellen, akár egy konkrét személy vagy egy konkrét dolog megtörténése ellen hordunk. Mindig erősebbek azok, amelyek nem általános védelmet vagy általános szerencsét adnak, hanem egy konkrét célra, emberre vagy dologra szolgálnak.

– Értem. Küldje azt, amelyiket a legjobbnak találja!