2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Szeptemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap elején a munka és az egészség területén lesz a hangsúly. Nagyon szerencsés lesz, ha most dolgoznak valamilyen mesterek önnél, vagy bármilyen munkát végeztet mással, mert ez sikeres periódus erre. A hónap közepétől a partnerkapcsolata lesz a fókuszban, s a régi problémák újra föltörnek a mélyből. A másokkal való viszony tele lesz konfrontációval.

Bika (április 21. – május 20.)

Most van a legjobb időszak nyaralásra, szórakozásra. A hobbija is pozitívan hat most önre, s a gyermekei lesznek most a legfontosabbak. A hónap közepe sok elfoglaltságot ad, s az egészsége változni fog. Lehet ez akár pozitív, akár negatív változás is. Itt az idő, hogy változtasson szokásain, felfogásán is, s régi kegyhelyek látogatásakor tegyen fogadalmat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az otthona és a családja az, ahova jelenleg az ön figyelme fókuszál. Most kell rendbetenni otthonát, újítani benne amit szeretne, sőt új dolgokat is vehet bele. Ha vannak szülei, velük is foglalkozzon egy kicsit többet. A hónap közepén bizonyos gondjai lesznek gyerekeivel, s legyen óvatos amikor a hobbiját űzi, vagy szórakozik. A hónap vége föloldja a feszültséget, s megoldódnak a problémák.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a hónap az utazásokról szól, a rokonsággal is szoros lesz a kapcsolata, és sok információt hall majd. Némely hír titkokról szól, van amelyik téves lesz. Ha új utakon jár, könnyen eltévedhet. Vigyázzon irataira, mert könnyen elveszítheti őket. A hónap közepe az otthonában konfliktusokat hozhat, nehéz döntéseket kell hoznia, s a múltbéli problémák fölújulhatnak. Legyen kedves.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A pénzügyeire kiváló ez a hónap, ám legyen óvatos, mert a Neptunusz rossz fényszöge miatt egy részét akár el is veszítheti, sőt a hamis pénzektől is óvakodjon. Titkok keringenek az ön pénzével kapcsolatban, honnan, mennyi, becsületesen szerzett-e stb. Ne reagáljon ezekre a szóbeszédekre, mert elmérgesülhet a helyzet a hónap második felére. Legyen óvatos a közlekedésben is.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez az ön hónapja, önön van a világ szeme. Egészsége is kitűnő lesz, egyedül az allergia zavarhatja a hónap első felében. Most legyen büszke, lépjen ki a tömegből, itt az ideje, hogy kimondja a nagyvilágnak, amit szeretne. A hónap második felében fejlessze tehetségét, a félelem ne fékezze meg, dolgozzon keményen, s a hónap végére győzedelmeskedhet.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ha szállóban vagy kórházban lesz, jól fogja érezni magát, sokat fog most aludni, s figyeljen álmaira. Ez az időszak igen jó a lelki fejlődésre, s a hit, az angyalok megsegítik önt. A hónap második felében egy kis küzdelem mellett, gátlásait legyőzve, eléri a célját, végre büszke és elégedett lehet. Jelentős sikerre számíthat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap közepe nem kedvez az utazásokra, ami pedig a megbeszéléseket, szerződéseket illeti, azzal kapcsolatban akadályokra számíthat. A hónap végére azonban megszületik az egyezség. A barátai örömet okoznak most önnek, bennük találja meg a támaszt és a vigaszt. A hónap második felében elmélyült gondolatai lesznek, tele lesz titkokkal, lelki vívódásokkal, és nyugtalan éjszakákra számíthat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Még mindig szerencsésnek mondhatja magát, habár ez a hónap feszültséget hoz majd. A hónap vége már nyugodt, és sikerrel végződik. Jelenleg a Neptunusz hatása miatt lehetnek önnek a hittel vagy egyházi dolgokkal kapcsolatban problémái, csalódásai, emellett az igazság, a jogi és erkölcsi dolgok foglalkoztatják önt és háborítják föl. Nehéz lesz a jó utat kiválasztani, legyen ön erős, ne engedjen a „kísértetnek”!

Bak (december 22. – január 20.)

A hónap első fele igen kedvező, használja ki ezt a fényszöget. Bármit megtehet, ez hosszú távon is sikert hoz. A Szaturnusz most van együttállásban a déli holdcsomóponttal, s most ön összegyűjtheti az ajándékokat, melyeket nemcsak ebből az életből érdemelt ki, tehát fogadja őket tárt karokkal. A hónap második részében már bezárul ez a kapu, itt az élet ismét próbára teszi az ön türelmét, tűrőképességét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az ön lelkében pillanatnyilag fontos folyamatok zajlanak, hite megerősödik, s tartós változásokra számíthat. Jutalmakat kap a sorstól is, az emberektől is. Ha bármi intéznivalója van az örökséggel kapcsolatban, most intézze, a hónap első felében. A hónap második fele akár jogi problémákat is hozhat, akár külfölddel kapcsolatban hoz változásokat, jót is, rosszat is.

Halak (február 20. – március 20.)

A hatalom, a státusz, a karrier és az életszínvonal hajszolása jelenleg téves útra terelheti önt, s nagyon valószínű, hogy csalódni fog fölötteseiben is. A párkapcsolat most fontos lesz, habár hiányozni fog az őszinteség. A nyilvánosság most nem látja önt tisztán, óvakodjon ebben a hónapban a függőségeket kiváltó dolgoktól.