2024. április 26., péntek
PÉTERRÉVE

Áramszünet

A hálózaton tervezett munkálatok miatt a jövő héten több alkalommal is áramszünet lesz Péterrévén.

Hétfőn 8 és 14 óra között szünetelni fog az áramszolgáltatás a Felszabadulás tér 1. alatt, a V. Prodanov pátriárka utca József Attila és Veljko Vlahović utca közötti szakaszán, a József Attilában a benzinkúttól a töltésig, a Dr. Kiss Imrében a központtól a töltésig, a Petar Tašin utcában a B. Brančić és a Dr. Kiss Imre között, a B. Brančić utcában a V. Prodanov pátriárka utcától a töltésig és a Veljko Vlahović utcában. Ezen a napon 12 és 14 óra között áramszünet lesz a Petra Tašin utca B. Brančić és Ifjúsági utca közötti részén.

Kedden 8.30 és 13.30 óra között nem lesz áramszolgáltatás a Felszabadulás tér 1. alatt, a V. Prodanov pátriárka utca József Attila és Veljko Vlahović utca közötti szakaszán, a József Attilában a benzinkúttól a töltésig, a Dr. Kiss Imrében a központtól a töltésig, a Petar Tašin utcában a B. Brančić és a Dr. Kiss Imre között, a B. Brančić utcában a V. Prodanov pátriárka utcától a töltésig és a Veljko Vlahović utcában.

Szerdán 8.30 és 10 óra között a Felszabadulás tér 1. alatt, a V. Prodanov pátriárka utca József Attila és Veljko Vlahović utca közötti szakaszán, valamint a József Attilában a benzinkúttól a Petar Tašin utcáig nem lesz áram.