2024. április 26., péntek

Topolya a részletekben lakozik

A topolyai önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár meghirdette a hagyományos „Topolya a részletekben lakozik” című fotópályázatát.

A pályázatra minden érdeklődő jelentkezését várják, korhatár nélkül. Egy pályázó legfeljebb 5 digitális technikával készült képet küldhet be, melyeknek címet kell adni. A pályázat jeligés, melyet a CD-re is rá kell írni. A pályázó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a beküldött fotók készítésének pontos helyét és idejét zárt borítékban mellékeljék, amelyre ugyancsak rá kell írni a jeligét. A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit, nyilatkozik, hogy a képek a saját felvételei, és más személy szerzői jogát nem sértik. A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kell eljuttatni: Juhász Erzsébet Könyvtár, 24300 Topolya, Fő utca 16.

Bővebb információt a 711-725-ös vagy 063/852- 85-43-as telefonszámon kaphatnak. A képeket szakmai zsűri értékeli, a díjazott alkotókat levélben értesítik. A legjobb képekből a szervezők kiállítást rendeznek szeptemberben, a Topolyai Napok alatt.