2024. április 26., péntek

Szabó Noémi több díjjal tért haza

A Magyarok Világszépe szépségverseny idei királynője a miskolci Mikó Fanni lett

A budapesti Pesti Magyar Színház adott otthont a Magyarok Világszépe 2019 Gálarendezvény fináléjának, ahol telt ház előtt, színvonalas műsor kíséretében folyt augusztus 9-én, pénteken délután négytől éjfélig a szépségválasztás döntője. Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe ötletgazdája és tulajdonosa, valamint neje, Fásy Marika szervező és producer mindent megtett azért, hogy a közönség és a fellépők felejthetetlen élményekkel gazdagodva térjenek haza.

A versenyen résztvevő 18 hölgy a megmérettetést megelőzően egyhetes felkészítő táborban vett részt Orosházán, a szorgos sminkes, fodrász, öltöztető, tánc és mozgás szakértőcsapat tevékenységének köszönhetően a lányok magabiztosan, kecsesen, a zene ritmusában vonultak fel a kifutón. Négy alkalommal mutatkoztak be a közönségnek: magyar népviseletben, fürdőruhában, koktélruhában és estélyi ruhában.

Az idén a 21 éves miskolci Mikó Fanni fejére került a mintegy másfél kilós fehérarany korona. Az első udvarhölgy a szintén miskolci, 17 éves Vascsák Kitti, a második udvarhölgy pedig a budapesti 20 éves Szuperák Barbara lett. A 18 éves horgosi Szabó Noémi a Magyar Szó Strandszépe 2019 szépségkirálynője a Magyarok Világszépe fináléján elnyerte a Vajdaság szépe díjat, és a legjobb 10 közé is beválogatták. A 23 éves Keller Júlia Vágsellyéről lett a Felvidék szépe, a Csomortánról érkezett 22 éves Bíró Tünde pedig az Erdély szépe elismerést érdemelte ki. A 18 hölgy között versenyzett a szabadkai 17 éves Simon Nikolett is, aki a Magyar Szó Strandszépe 2019 szépségkirálynő-választáson az első udvarhölgy címet nyerte el.

Szabó Noémi elárulta lapunknak, hogy nagyon tartalmas felkészítő táborban vettek részt, amelynek köszönhetően magabiztosabban mozoghattak a színpadon.

– A táborban rengeteg programon vettünk részt. Volt részünk jótékonykodásban, faültetésben, valamint megcsodálhattuk Orosháza nevezetességeit.

Nagyon sok életre szóló élménnyel és új baráttal gazdagodtam ez a pár nap alatt. A napjaink általában próbákkal teltek, mivel meg kellett tanulnunk négy koreográfiát, és szükség volt a sok gyakorlásra. A lányokkal jól összebarátkoztunk úgy érzem, egy csapatként kellett dolgoznunk, hogy minden jól menjen a színpadon, mivel 18-an voltunk. A mezőny szerintem nagyon erős volt, a lányok nagyon sokfélék voltak, mindenki másmilyen volt. Volt, aki alacsonyabb, volt aki magasabb, de mindenki nagyon szép volt. Nagyon sokat kaptam a versenytől. A műsoron viselt koktélruhát, estélyit, és bikinit mindenki megtarthatta. Bekerültem a top 10-be ezáltal pénzjutalomban részesültem, valamint kaptam egy különdíjat is, amit rajtam kívül még két lánynak osztottak ki. Ez pedig egy wellness hétvége az Alföld Gyöngye Hotel jóvoltából. Orosháza egy nagyon szép, barátságos és nyugodt város. A helyiek nagy vendégszeretettel fogadtak bennünket. Volt alkalmunk ellátogatni Gyopárosfürdőre is, ahol fürdőzhettünk és kicsit kikapcsolódhattunk. Nagyon elnyerte a tetszésemet, és szívesen visszatérnék még oda – osztotta meg élményeit szépségkirálynőnk.