2024. április 26., péntek

Vérfürdő a családi ház udvarában

A gyilkost letartóztatták és a fegyvert is megtalálták

Két személy vesztette életét abban a családi leszámolásban, amely vasárnap este zajlott le a Niš és Zaječar közötti Knjaževac településen. Az információk szerint a 63 éves Nenad Ronić pisztolyból lelőtte unokáját és vejét, megsebesítette másik unokáját és menyét. A leszámolást követően elszökött, de a rendőrség rövid időn belül megtalálta és letartóztatta.

A sajtó tudomása szerint a két fiatal unokatestvér összeveszett egymással, a meggyilkolt I. R. (19) és K. R., ezt követően I. R. megverte rokonát. K. R. a nagyapjának panaszolta el a történeteket, aki meglehetősen nagy hidegvérrel állt bosszút a másik unokán és a család többi tagján is. A helyszínen meghalt J. A. (38), az elkövető veje, az unoka pedig a kórházban halt bele súlyos sérüléseibe. Ugyancsak találat érte az elkövető menyét, R. R.-t (20) és harmadik unokáját, a 15 esztendős B. R.-t, őket az intenzív osztályon kezelik, mindketten életveszélyes állapotban vannak.

A fegyvert a nagyapa az udvarban hagyta vagy dobta el szökéskor, így a bizonyíték feltárásával sem gyűlt meg a baja a hatóságnak. A média úgy értesült a rendőrségen, hogy korábban soha nem tettek erőszak miatt feljelentést a család tagjai.