2024. március 19., kedd

Felgyújtotta a feleségét

Családi tragédia Moholon

Mint arról korábban beszámoltunk, péntekről szombatra virradó éjjel Moholon a cukorbeteg L. K. (58) benzinnel leöntötte a nála 11 évvel fiatalabb feleségét S. L.-t és felgyújtotta. Az időközben napvilágra került részletek szerint, amikor a férfi látta milyen szörnyűséget követett el, megpróbálta eloltani a tüzet és megmenteni az asszonyt, de már nem tudott rajta segíteni, S. L. belehalt a súlyos égési sérüléseibe. Miközben a tüzet próbálta megfékezni, a férfi is égési sérüléseket szenvedett. Ezután a férj elkeseredettségében nagy adag inzulint adott be magának.

A tragédia helyszíne Moholon(Gergely József felvétele)

A tragédia helyszíne Moholon(Gergely József felvétele)

Időközben az égő benzintől lángra kapott a ház belső berendezése. A ház ablakán keresztül ömlött a füst az utcára. Az egyik szomszéd, amikor észlelte a tüzet riadóztatta a tűzoltókat, akik rövid időn belül a helyszínre értek és megfékezték a lángokat.

A moholi családi tragédia helyszínére érkező mentősök már nem tudtak segíteni a súlyos égési sérüléseket szenvedett asszonyon. A feleségét benzinnel lelocsoló férjet a zentai kórházba szállították, állítólag túl van az életveszélyen. Igaz, hogy nagy adag inzulint adott be magának, de a kórházban az égési sérülése miatt kezelik, sokkszobában tartják rendőri felügyelet mellett.

A rendőrség elvégezte a helyszíni vizsgálatot, de nem tudni, hogy a tragédiát családi veszekedés előzte-e meg. Amint kihallgató állapotban lesz, kikérdezik a szörnyű bűncselekmény elkövetőjét.

Nyitókép: A tragédia helyszíne Moholon(Gergely József felvétele)