2024. április 26., péntek

Állásbörze Zomborban

Egy hét múlva, március 29-én, pénteken állásbörzét rendeznek a zombori Sokol otthonban. Eddig mintegy harminc munkaadó jelezte részvételi szándékát. Ez alkalommal nagyszámú változatos munkalehetőséget kínálnak a termelésben, a szolgáltatásban, a földművelésben, a vendéglátásban.

A munkát keresők bemutatkozhatnak a munkaadóknak, akik göngyölegkészítő, minőségellenőrző, hentes, pék, cipész, varró, lakatos, hegesztő, marós, mázoló, eladó, felszolgáló, szakács, fodrász, villanyszerelő, kárpitos, gerontoháziasszony, személyi kísérő, targoncavezető, mezőgazdasági gépkezelő, könyvelő, technológus, állategészségügyi technikus, mezőgazdasági technikus, kereskedelmi utazó munkahelyeket kínálnak, és a helyszínen a pályázatukat is benyújthatják.

Az új dolgozókat kereső munkaadók még jelentkezhetnek a foglalkoztatási vásárra a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat zombori fiókjában. A munkát keresőknek ugyancsak jelentkezniük kell a munkaközvetítőn, ahol eligazítást kapnak a munkabörzével kapcsolatosan. Kívánatos, hogy az érdeklődők több példányban kinyomtatott életrajzukat vigyék magukkal az állásbörzére.