2024. április 26., péntek
DIVAT

Flitter, glitter, rojtok, tüll és bársony

Képösszeállításunk azért sikeredett ennyire sokszínűre, mert az idén szinte minden divat. A folyamatosan változó trendeknek köszönhetően öltözetünkkel tökéletesen kifejezhetjük önmagunkat. Egyedül egyéniségünk és képzeletünk szabhat határokat szilveszteri öltözetünk kiválasztásában.

Ilyenkor bátran belevihetünk egy kis extravaganciát is partiszettünkbe, de azért ésszel vásároljunk, ugyanis a szilveszteri időszakban vagyunk a leghajlamosabbak olyan darabokat venni, amiket az év többi napján nem veszünk fel. Ettől függetlenül adjunk teret a csillogásnak, hiszen a téli időszaktól ragyogóbb szezon nincs.

Az érdekes szabásvonalak és a finom anyagok mellett a tetszetősen kidolgozott részletekre is figyeljünk oda. Ezektől lehetünk egyediek. Próbáljuk ki a tüllszoknya bohókás stílusát, a kacérkodóan csillanó rakott szoknyáét, vagy a bársonyruha szelíden fénylő anyagát. A gyengéden libbenő rojtokkal és az érzékien csillogó, luxusérzetet keltő flitterekkel érezhetjük át igazán az újévi hangulatot. A legtöbb üzletben ilyenkor mértéktelenül nagy a fekete darabok kínálata, de ne ódzkodjunk kipróbálni a pezsgőszínt, a rose gold színt, a smaragdzöldet, a vérvöröset, a sötét szilvát, az arany és ezüst szereléseket sem. A fekete ugyanis, a tévhitekkel ellentétben, nem mindenkinek áll jól.