2024. április 26., péntek

Évzáró fogadás a Városházán

A 2018-as év utolsó teljes munkanapján a szabadkai helyi önkormányzatban két fogadás is zajlott, amellyel a város vezetősége köszönetet mondott a meghívottak egész éves munkájáért.

Bogdan Laban köszönti az egybegyűlteket (Fotó: Gergely Árpád)

Bogdan Laban köszönti az egybegyűlteket (Fotó: Gergely Árpád)

A Városháza dísztermében a közvállalatok, közintézmények vezetőit, képviselőit látták vendégül. Az eseményen Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a városi képviselő-testület elnöke mondott beszédet. Előbbi a 2018-ban elért eredményeket, és a 2019-es évre vonatkozó terveket mutatta be, míg utóbbi a képviselő-testület éves munkáját ismertette.

– Az előzőhöz hasonlóan ez az év is sikeresen telt el a politikai stabilitás és a koalíciós partnerek közötti jó együttműködés jegyében. Figyelemmel kísértük közösségünk és polgártársaink igényeit, és az üléseken az ő érdekeiket szem előtt tartva hoztuk meg döntéseinket. A testületi üléseket nyugodt légkörben, a professzionalizmus jegyében folytattuk le, elkötelezve magunkat a feladat iránt, amit a polgárok ránk bíztak – mondta egyebek mellett Bunford Tivadar.

Ezt követően a média képviselőit is vendégül látták a város vezetői, akik így mondtak köszönetet az újságírók egész éves munkájáért.