2024. április 26., péntek

Polgármesteri fogadóórák Csonoplyán

A zombori helyi önkormányzat igyekszik minél inkább odafigyelni a falun élők gondjaira, és lehetőségéhez mérten megoldani azokat. Dušanka Golubović polgármester asszonynak egyik első dolga volt a 2016-os megválasztását követően ellátogatni a falusi helyi közösségekbe, hogy munkatársaival egyetemben tájékozódjon a legfontosabb tennivalók felől. Az elmúlt hónapban fölújította a falulátogatásokat, amelyekre minden hónap első szombatján kerül sor, azzal a különbséggel, hogy most nem a helyi közösség tanácstagjaival és az intézményvezetőkkel találkozik, hanem a polgárokat fogadja 9 és 12 óra között az adott helyi közösség épületében.

Szombaton Csonoplyára kerül sor. Azok a helyi lakosok, akik nem tudnak eljutni a fogadóórára, írásban is föltehetik a kérdéseiket, fölvethetik ötleteiket és javaslataikat, és a helyi közösségben hagyott levelükre a polgármester ugyancsak levélben válaszol. Elektronikus formában is lehet kommunikálni a polgármester asszonnyal az otvorenidani@sombor.rs e-mail-címen.

A kihelyezett fogadóórák első állomása Kerény volt november elején, ahol harmincnál több helybeli váltott szót a polgármester asszonnyal.