2024. április 26., péntek
MAGYARKANIZSAI TISZA-PART

Látványkonyhás csárda nyílt

Közvetlenül a Tisza partján, az egykori Halászcsárda immáron felújított helyén nyitották meg pénteken a Varga Csárdát.

A hely kuriózuma, hogy látványkonyhával is rendelkezik. Ahogyan azt a tulajdonos elmondta, igen nagy befektetésük van az újonnan megnyitott vendéglátóipari objektumban. Varga Ervin már több éve tervezi, hogy éttermet nyit, annál is inkább, mivel tapasztalata már van a szakmában.

– Nagy álmom teljesült, hogy megnyithattuk a Varga Csárdát itt, a Tisza-part közvetlen közelében. Fő specialitásunk a halászlé és a sült hal, ahogyan az egy igazi jó halászcsárdához illik, emellett természetesen más étkekkel is szolgálunk a hozzánk betérő vendégeknek – mondta a tulajdonos, aki a Prosperitati Alapítvány startup programjába is bekapcsolódott, hogy megvalósíthassa álmát, amellyel hét embernek biztosít munkahelyet.

A megnyitón jelen volt Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester is, aki örömmel nyugtázta, hogy egy fiatal vállalkozó fantáziát lát a város kínálta lehetőségekben.

– Ez egy új profilú vállalkozás, amelyben nagyon fontos a kreativitás, az egyediség. Remélem, hogy hosszú távon olyan lehetőségeket biztosít majd ez a vendéglő, amelyek plusztartalmat adhatnak Magyarkanizsa idegenforgalmának is – mondta a polgármester.

A Varga Csárda péntektől várja vendégeit Magyarkanizsán, az egykori Halászcsárda helyén.