2024. április 20., szombat

Két nap alatt tizenkét áldozatot követeltek az utak

Ma a Beška-híd közelében történt súlyos baleset

Az utóbbi két nap alatt legalább tizenkét ember vesztette életét az autóutainkon. Kedden reggel, majd az este történt tömegszerencsétlenség is tragédiával végződött.

Ma délelőtt a Niši Klinikai Központban elhunyt annak a kedd reggeli balesetnek még egy résztvevője, aki a Niš–Belgrád autópálya Ćuprija és Jagodina közötti szakaszán történt tömegszerencsétlenségben sérült meg. Ezzel ő a baleset nyolcadik áldozata.

A niši klinikán még két személyt ápolnak, egyiket gerincsérüléssel, a másikat pedig nyaki izom sérülésével. Ők nincsenek életveszélyben.

Kedden este Svilajnacnál, a Despotovac felé vezető úton történt tömegbaleset, egy nyerges vonató, egy gépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. Négy személy vesztette életét, egyet pedig súlyos sérülésekkel szállítottak a ćuprijai kórházba.

Az autópályán ma kora délután a Belgrád–Újvidék szakaszon, Újvidék irányában a Beška-híd közelében egy teherautó és egy személykocsi ütközött. A helyszínen készített fényképek alapján az autó teljesen bemorzsolódott a teherautó alá. A szerencsétlenség hosszabb időre leállította a forgalmat ezen a szakaszon. A Kurir napilap információi szerint egy személy sérült meg.

A tegnapi balesetről, amely 8 áldozatot követelt, itt olvashatnak bővebben.