2024. április 26., péntek

Születés Hete Fesztivál Zentán

Szombattól gazdag program várja az érdeklődőket

A Zentai baba-mama klub szervezésében május 19-e és 27-e között második alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete Fesztivál, szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat.

Az a célja, hogy a látogatók minél szélesebb körben jussanak hiteles információkhoz, remélve, hogy a programok egyre több várandós nőt és családot segítenek hozzá, hogy a várandósság ideje és maga a szülés ne legyen szorongással, bizonytalansággal, aggodalmakkal teli időszak. Nem titkolt célja a rendezvénysorozatnak, hogy a várandós nők családjában tudatosítsák ennek az életszakasznak a fontosságát és szépségét; hogy a kismamákat megerősítsék nőiségükben; segítsék őket babájukkal és párjukkal való kapcsolatuk elmélyítésében, és megfelelő mennyiségű és spektrumú információt nyújtsanak át nekik.

A helyszínre látogatók számos program közül választhatnak, a szervezők színes és tartalmas szabadidős elfoglaltságot ígérnek a családtervezés, anyává-apává válás, várandósság, magzati kommunikáció, jóga, szülés-születés, kórházi napok, szoptatás, csecsemőgondozás, hordozás, csecsemőmasszázs és mozgásfejlődés témakörökben. Az előadások helyszíne a hídi óvoda tornaterme és a Népi Technika lesz. A szervezők a részletes programot Facebook-oldalukon tették közzé. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényekre.