2024. április 26., péntek

Tömegverekedés az Ifjú párok terén

Tegnap délelőtt 10 óra körül tömegverekedésre került sor az Ifjú párok terén, a Fekete bika söröző előtt

A verekedésben egy személy megsérült, a huligánokat a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte.

– Pénteken 10 óra körül hívás érkezett a Sürgősségi Központba, a rendőrség mentőt kért a helyszínre. Amikor megérkeztünk, egy 38 éves férfit kellett ellátnunk fejsérülés miatt. A helyszínen elláttuk a sérülését, majd a sürgősségi osztályra szállítottuk további egészségügyi ellenőrzésre – mondta Mirjana Bursać orvos a 021.rs hírportálnak.

A tömegverekedés helyszínén tartózkodó tanúk elmondták, hogy több férfiból és legalább egy nőből álló csoport összeverekedett az Ifjú párok terén, a Fekete bika sörözőben. A verekedést a délelőtti órákban rövid idő elteltével az utcán folytatták, ahol rengetegen járnak ebben az időben, de ez nem zavarta a dulakodókat.

– Láttam, ahogyan ketten-hárman agyba-főbe vernek egy férfit, aki már a földön hevert. Amikor megérkezett a rendőrség, szétválasztotta a dulakodókat. A többiek beszöktek a Fekete bika sörözőbe, és bezárkóztak. A rendőrök betörték a kocsma ajtaját, majd kivezették a „barikádok” mögött bujkálókat és rabszállító autóval az őrsre vitték őket – mesélte az egyik tanú.

A rendőrség beavatkozását követően összesereglett a népség, nem értették mi történt. Az egyik helyszínen tartózkodó polgár szerint a tömegverekedés résztvevői 40 év körüliek, és többen ismerik őket látásból, rendszeres vendégei a Fekete bika sörözőnek.

Az Ifjú párok tere meglehetősen forgalmas, a közelben van a közgazdasági középiskola, ezért a környéken sok a diák is, ezenkívül a kocsma közvetlen közelében van az Kataszteri Hivatal, a posta, négy bank és az anyakönyvvezető hivatal is.