2024. április 26., péntek

Az anyai melegség

Rajzpályázatot hirdet a topolyai nagycsaládos egyesület

A 3+1 Nagycsaládosok Egyesülete hagyományosan évente hirdet meg képzőművészeti pályázatot gyermekek részére. Az elmúlt évben az egészség került fókuszba, az idei pályázat témája pedig az édesanya, az anyai melegség.

Az egyesület elnöke, Tóth Gabriella az idei pályázattal kapcsolatban elmondta, hogy a pályaművekből egy kiállítás fog készülni.

– Az idei pályázatunk témája anyák napja alkalmából az anyai melegség. A korábbi években is mindig volt hasonló pályázatunk, amelyeknek témája változatos volt. Az egyesületünk által meghirdetett pályázatra három kategóriában fogadjuk a munkákat: óvodások, első és második, valamint harmadik és negyedik osztályos tanulók munkáit. Az alkotásokat április 30-ig várjuk. A beérkező munkákból kiállítás nyílik majd a mozi előcsarnokában, május 13-án. Ezen a napon kerül ugyanis sor az anyák napi központi ünnepségére, melyet 16 órakor tartunk a moziteremben, és a pályázat díjazottjai is ekkor vehetik át a sikeres munkáikért járó jutalmat – nyilatkozta Tóth.

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, amelyet a kis alkotók szívesen használnak. A rajzok mérete sem meghatározott, így bármilyen méretűek lehetnek. A szervezők a pályamunkákat április 30-ig várják a következő postacímre: 3+1 Nagycsaládosok Egyesülete, Szervó Mihály utca 5, 24300 Topolya.