2024. április 26., péntek
SZABADKA – 45. ÚJÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓTORNA

A döntőbe jutás a tét

Kialakult az elődöntő párosítása a 45. szabadkai újévi kispályás labdarúgótornán. A kedden játszott negyeddöntőkből az esélyesebb csapatok kerültek a négy közé, ám volt olyan favorit, melynek jócskán meg kellett izzadnia a továbbjutásért. A Lampone csapata nem tartozott e csapatok közé, mivel a soraiban egy brazil játékossal is pályára lépő együttes megsemmisítő, 12:2-es vereséget mért a Club Sax gárdájára. Két szabadkai együttes, a Šeki Enterijeri és az olimpiai bajnok birkózóval, Davor Štefanekkel felálló Prologis játszotta a nap rangadóját, melyen a Šeki csapata egyetlen találattal döntött a továbbjutásról. A bajmoki Agrarpromet a hajrában őrölte fel a Bormax csapatát, míg a tavalyi győztes Kuća Zdravlja csak az utolsó öt percben törte meg az RTV együttesének ellenállását.

Párhuzamosan a 2009-ben született gyermekekből álló csapatok részére is tornát szerveztek, amelyen szintén kialakult a legjobb négy mezőnye.

Eredmények, felnőttek, nyolcaddöntő: Lampone–Su Team 4:3, Agrarpromet–Ladno Pivo 2:0, Bormax–Zavičajna Zajednica Republika Srpska 2:2, büntetőkkel 6:5, Zlatni Hamby–Club Sax 1:2, Kuća Zdravlja–Zlatni Papagaj 2:0, Šeki Enterijeri Real Impex–Kraljevina Srbija VV Vlahović 5:0, Prologis–Body Line 1:1, büntetőkkel 6:4, Gavrilo Princip–RTV 1:4. Negyeddöntő: Lampone–Club Sax 12:2, Šeki Enterijeri Real Impex–Prologis 1:0, Agrarpromet–Bormax 6:2, Kuća Zdravlja–RTV 2:0. A pénteki elődöntőkben Lampone–Kuća Zdravlja (17) és Šeki Enterijeri Real Impex–Agrarpromet (19) a párosítás.

A gyermektorna eredményei, A csoport: Arena–Dribling 3:0, Arena–Coerver 6:0, Dribling–Coerver 1:6. B csoport: Szabadka–Spartacus 2:1, Szabadka–Vinogradar 3:0, Spartacus–Vinogradar 4:0. A pénteki elődöntőkben Arena–Spartacus és Coerver–Szabadka mérkőzéseket rendeznek.