2024. április 26., péntek

Jó minőségű árut a fogyasztóknak

Az Univerexport vállalat kezdeményezésének köszönhetően pénteken megtartották az első regionális Supply Chain (Árubeszerzési lánc) fórumot az Újvidéki Vásár Master Központjában.

Goran Popović köszöntötte a fórum résztvevőit (Fehér Ildikó felvétele)

Goran Popović köszöntötte a fórum résztvevőit (Fehér Ildikó felvétele)

A fórumnak nagy jelentősége volt azok számára, akik az áru előállításában és forgalmazásában vesznek részt.

– A fogyasztóink jó minőségű árut, az előállítóink pedig kedvezőbb árat kapnak, ha az üzleti láncrendszer jól működik – hangsúlyozta Vladimir Jović, az Univerexport árubeszállítási részlegének igazgatója. A találkozón számos nemzeti, regionális és multinacionális vállalat képviselője, külföldi és hazai szakértő volt jelen, vendégek érkeztek Szlovéniából, Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából, Montenegróból, valamint előadók jöttek Angliából.

– A fórum fő célja a szaktudás átadása, a tapasztalatcsere és az üzletelés felfejlesztése. Az üzleti lánc keretén belül a tervezési, gyártási, beszerzési, logisztikai és az ügyfélszolgálati területre fektettük a hangsúlyt – mondta Goran Popović, a Heineken sörgyár újvidéki részlegének igazgatója és az Üzletláncszakemberek Szövetségének elnöke, majd hozzátette: – Szerbia versenyképességét kívánjuk megnövelni a rendszerezett és tervszerűen felépített üzletláncokkal, hiszen ez minden ország számára kulcsfontosságú követelmény.