2024. április 26., péntek

Katus Attila Zentán

A hatszoros aerobik-világbajnok szombaton a sportcsarnokban tart edzést

Szerencsés helyzetben vannak a zentaiak és a környékbeliek, hiszen Katus Attila fitneszvilágbajnok és -Európa-bajnok már harmadik alkalommal jön a Tisza-parti városba, hogy népszerűsítse az aerobikot, és megossza gondolatait, tanácsait az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Országjáró turnéja keretében tavaly novemberben járt először Zentán, aztán idén áprilisban, és őszi road show-ja utolsó állomásaként november 18-án, szombaton ismét Zentán, a sportcsarnokban találkozik kedvelőivel, követőivel. Az eseményt a zentai zumbaoktatóval, Törtei Lászlóval szervezik, így Katus Attila alakformáló edzése után zumbaóra következik. A 16 órakor kezdődő rendezvényre felnőtteket és gyerekeket egyaránt várnak, hiszen amíg a szülők edzenek, addig a gyerekek légvárban, trambulinon szórakozhatnak, és ha kedvük van, be is állhatnak a tornázók közé.

Katus Attila a zentai eseménnyel kapcsolatban elmondta, nagyon szeret a Tisza-parti városba jönni, és ezúttal erősítő, alakformáló edzést tart:

– Nem gondoltam volna, hogy a határon túl, Zentán ennyien érdeklődnek majd az iránt, amit én művelek, így nagy meglepetés volt, amikor már legelső alkalommal több százan fogadtak a zentai sportcsarnokban. A tavaly novemberi első találkozás után nem is volt kérdés, hogy jövök-e még, így szombaton már harmadik alkalommal sportolhatunk együtt a zentaiakkal. Ezúttal 60 percben alakformáló, erősítő edzést tartok, mely főleg guggolásokból, talajon erősítőgyakorlatokból áll, és olyanokat is várunk, akik nem sportolnak rendszeresen, ugyanis számukra is követhető lesz, legfeljebb másnap egy kis izomlázzal kell számolniuk. Aki szeretne részt venni az edzésen, az valamennyivel kezdés előtt érkezzen, hiszen 16 órakor már indul a torna. Törtei László edzését is nagyon ajánlom mindenkinek, hiszen az meg egy kicsit táncosabb, lazább foglalkozás lesz, így a kettő jól kiegészíti egymást. Mi a saját termékeinket, sportruházatainkat, kiadványainkat is magunkkal hozzuk, és az érdeklődők kedvezményes áron vásárolhatnak belőlük – mondta Katus Attila.

Az eseményre jegyek elővételben 300 dinárért kaphatók, a helyszínen pedig 400 dinárért.