2024. április 26., péntek

Tízéves a Galleria Hotel

Tízéves fennállását ünnepelte a Galleria Hotel. A központi rendezvényre pénteken este került sor a szálloda báltermében. A Galleria Hotel a Phiwa vállalat részét képezi, egyebek közt ezt is hallhattuk Tóth Valériától, a szálloda és az anyavállalat vezérigazgatójától, aki bizakodva tekint a jövő elé:

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

– Kezdetben számos nehézségbe ütköztünk, de úgy gondolom, hogy az elmúlt tíz évben pozitív irányban haladtunk. Azt reméljük, hogy ezután minden még jobb lesz. Nagyon szeretnénk a jövőben is szép eredményeket elérni, magasabb szintre emelni a működésünk színvonalát és felélénkíteni az együttműködéseinket – mondta Tóth Valéria.

A vacsorával és zenés műsorral egybekötött születésnapi rendezvényen, több mint száz meghívott vendég, a Galleria Hotel és a Phiwa vállalat partnerei vettek részt. A rendezvénysorozat keretében hétvégén családi programot is szerveztek.

A város szívében található Galleria Hotel 2007. augusztus 31-én kezdte meg a működését, és azóta számod díjat kapott. A szálloda 90 szállásegységet foglal magában, kétágyas szobákat, apartmanokat és luxuslakosztályokat. A hotelben művelődési, szórakoztató és egyéb programokra is rendszeresen sor kerül.