2024. április 26., péntek
KISHEGYES

Egyhetes játéktábor

A Nők Kishegyesi Fóruma a nyár során már szervezett egy sikeres szerbtábort, ami igen népszerűnek bizonyult. Az akkori tapasztalatokat felhasználva a jövő héten egy játéktábort fognak tartani, mondta el lapunknak Nagy Mélykúti Kiskovács Ildikó koordinátor.

– Az előző táborban úgy tapasztaltuk, hogy a gyerekeknek szükségük van érdekes játékokra, míg tart a nyári szünet. Ezért gondolkodtunk egy játéktáborban, ahol a gyerekek szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak és különösebben nem a tanulásról szól. Azon lesz a hangsúly, hogy megismerjenek különböző játékokat, jól érezzék magukat és barátkozzanak egymással. Azt ki kell emelni, hogy tematikus napokat fogunk tartani. Lesz pl. olyan nap, amikor labdajátékokat játszunk, lesz olyan nap, amikor kerékpárral körbejárjuk Kishegyes játszótereit, illetve lesz kézműves nap, hogy kicsit a lányoknak is kedvezzünk – számolt be a koordinátor.

A női fórum játéktábora 5 napos lesz, hétfőtől péntekig fog tartani, és mindennap délután 4 órától 7 óráig lesznek a foglalkozások. A tábor 900 dinárba kerül és a részvételt ajánlatos előre jelezni a 060/668-30-28-as telefonszámon.