2024. április 26., péntek

Gyilkossági és öngyilkossági kísérlet Temerinben

Feleségére támadott majd magával is végezni akart egy férfi

Szombaton 16.30 körül Temerinben egy családi vita hevében B. G. többször is megkéselte feleségét, B. J.-t (57), majd magával is végezni akart.

Hivatalos rendőrségi közlemény hiányában a Magyar Szónak annyit sikerült megtudni, hogy a gyilkossági kísérletet követően egyik gyermekük a szomszédba sietett segítségért. Az asszony a szobában, az ajtó mellett feküdt sokkos állapotban, a férj pedig az ágyon, késsel a kezében. A szomszéd M. R. (60) az asszonyon igyekezett segíteni, mikor az közölte vele, hogy két szúrt sebe van a hasa tájékán. Ezután a férjhez sietett, aki még akkor is tartotta kezében a konyhakést. Miután azt sikeresen eltávolította, a férj hasából is vérzés indult, s eszméletét vesztette. Ekkora már a rendőrség és a mentősök is megérkeztek. Mindkét sebesültet a sürgősségire vitték. Kritikus állapotban voltak.

A szomszédok szerint B.G. pszichikai problémákkal küzdött, többször is megtámadta korábban feleségét. Az asszony ezért el akart válni, ami miatt a férj ma a kialakult vita során rátámadott.