2024. április 26., péntek

Temerinbe került a főnyeremény!

Törökkanizsai élőújságunkon kisorsoltuk a Teleshoppal közösen rendezett tárgysorsjátékunk fődíját

Kiváló hangulatban zajlott le szombaton este lapunk törökkanizsai élőújságja, amelynek keretében kisorsoltuk a Teleshoppal közös tárgysorsjátékunk főnyereményét, a 16.999 dinár értékű, 900 W-os Nutri Bullet Pro turmixgépet. A szerencse ezúttal Tóth Erzsébet temerini olvasónknak kedvezett.

A főnyereményt Újhelyi Nándor, a törökkanizsai községi képviselő-testület elnöke húzta ki (Kép: Ótos András)

A főnyereményt Újhelyi Nándor, a törökkanizsai községi képviselő-testület elnöke húzta ki (Kép: Ótos András)

A március 2-án indított tárgysorsjátékunk összesen 40 nyereményét a szabadkai Teleshop ajánlotta fel lapunk olvasói számára. Az ajándékok az elmúlt hónapok során összesen tizenhárom fordulóban találtak gazdára. Fordulónként három olvasónk lett gazdagabb egy-egy értékes nyereménnyel, azok pedig, akiknek a fordulók során nem kedvezett a szerencse, esélyt kaptak arra, hogy megnyerjék tárgysorsjátékunk fődíjat, a 16.999 dinár értékű, 900 W-os Nutri Bullet Pro turmixgépet, amelyet a tizenhárom forduló során beküldött borítékok közül a törökkanizsai színházterem színpadán Újhelyi Nándor, a törökkanizsai községi képviselő-testület elnöke húzott ki. A nyertes Tóth Erzsébet temerini olvasónk lett, akinek ezúton is gratulálunk, azoknak pedig akik részt vettek a tárgysorsjátékunkban, ám ezúttal nem sikerült nyerniük, köszönjük a részvételt, és arra buzdítjuk őket, hogy legközelebb is játsszanak velünk, hiszen lehet, hogy a következő alkalommal éppen nekik kedvez majd a szerencse.

A rendezvényt a Tiszagyöngye Művelődési Egyesület szakcsoportjai tették színesebbé

A rendezvényt a Tiszagyöngye Művelődési Egyesület szakcsoportjai tették színesebbé

A Magyar Szó szombat esti, törökkanizsai élőújsága igen kiváló hangulatban zajlott le. A rendezvényen vendéglátónk, Újhelyi Nándor, a törökkanizsai községi képviselő-testület elnöke és Varjú Márta, lapunk főszerkesztője köszöntötte az egybegyűlteket, akik között volt Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács végrehajtó bizottságának elnöke, Ótott Róbert, a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság titkárhelyettese, Orosz Urbán Csilla, Törökkanizsa község alpolgármestere, valamint Jaksa Róbert, a törökkanizsai községi tanács tagja is.

Az összejövetelen bemutattuk lapunk kiadványait, köztük a Szórványlétben I. és a Szórványlétben II. című köteteket, amelyeknek létrejöttéről Kabók Erika, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese, a Hétvége melléklet szerkesztője és a Szórványlétben című sorozat ötletgazdája mesélt, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából napvilágot látott Menedékben című könyvünket is, amelyet Fodor István, a Tiszavidék rovat, valamint a kötet szerkesztője ismertetett.

A közönség kíváncsian figyelte a színpadon zajló eseményeket

A közönség kíváncsian figyelte a színpadon zajló eseményeket

Mihályi Katalin, a művelődési rovat és a Kilátó melléklet szerkesztője Jerasz Anikóval az oktatással kapcsolatos legaktuálisabb kérdésekről, Varga Attila, a fennállásának tízéves jubileumát ünneplő Magvető melléklet szerkesztője pedig Ótott Róberttel a legaktuálisabb mezőgazdasággal kapcsolatos témákról beszélgetett, Gergely József, lapunk újságírója és fotóriportere pedig a hódegyházi anekdotakincs néhány különleges darabját osztotta meg az egybegyűltekkel.

A rendezvényt a helyi Tiszagyöngye Művelődési Egyesület szakcsoportjai, a Cinege citeracsoport, a Tiszavirág néptánccsoport, a Tiszácska leánykar és a Tiszafa néptánccsoport tagjainak, valamint a szintén helyi Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola második osztályos kisdiákjainak alkalmi produkciói tették színesebbé és emlékezetesebbé az egybegyűltek számára.