2024. április 26., péntek
ASZTALITENISZ

Új vezetőség Zentán és a Novi Sadban

A Zenta és a Novi Sad Asztaliteniszklubban is új elnököt választottak az egyesület élére. A Tisza menti klubban Herédi Krisztián lett az elnök, az alelnök pedig Gombos Ervin. Az elnökség tagjai még: Mellik Zoltán, Takács Kornél, Tóth Bojnik Zsolt, Lengyel Árpád, Bicskei Béla, Nagy Mélykúti Tibor és Fajka Levente. A női csapatot Suzana Mendergiš hagyta el, aki az újvidéki Panonijába igazolt. Miután befejezték a székvárosban folytatott tanulmányaikat, Gyurcsik Alíz és Tóth Éva visszatérnek szülővárosukba, így ősztől a Zentát erősítik majd.

Az újvidéki Novi Sad Asztaliteniszklubban Sreto Kačar, a korábbi labdarúgó-válogatott, Gojko Kačar édesapja átengedte az elnöki funkciót Dan Fracilének, aki az elmúlt időszakban sportigazgatóként tevékenykedett, az alelnök pedig Vera Zorić lett. Az új vezetőség tagjai: Danijel Župić, Marko Vujatović, Mile Erceg, akikhez később még két tag csatlakozik majd.

A közgyűlés tagjai: Sreto Kačar, Dan Fracile, Zoran Vučević, Vera Zorić, Slobodan Sremčev, Zoran Vučević, Aleksandar Strajin, Đorđe Bošnjaković, Truzsinszki Viktória, Makszuti Anetta, Branko Đukić. Az újvidéki klubban az edzői poszton is változás történt, ugyanis az egyesület megköszönte Đorđe Bošnjaković többéves kiváló munkáját, s a helyére Slobodan Stojanovot, a Versec edzőjét és a szerb női válogatott korábbi szövetségi kapitányát szerződtette. A csapatban is lesznek változások, ugyanis Fenyvesi Anna Zsófia Ausztriában folytatja majd pályafutását, Aleksandra Savić pedig a székvárosi Panonijába igazolt, a Novi Sad pedig szerződtette a verseci Tijana Jokićot, aki a szerb ifjúsági válogatott oszlopos tagja.