2024. április 26., péntek

Világszínvonalú Mazda autószalon nyílt Szabadkán

Szabadkán kedden este ünnepélyes megnyitó keretében az Alfa Autóház megnyitotta a Mazda autószalont. A megnyitón a tartományi és városi illetékesek képviselőin kívül jelen volt a japán nagykövetség képviselője, valamint Davor Štefanek olimpiai aranyérmes birkózó bajnokunk is.

Renata Jaketić, a Mazda délkelet-európai részlegének igazgatója örömét fejezte ki, hogy immár hét éve az Alfa Autóházzal kiváló együttműködést valósítanak meg. A megnyitó alkalmából sok boldog és elégedett Mazda-vásárlót kívánt az autószalonnak.

Milan Jerinkić, az Alfa Autóház tulajdonosa büszkén tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az Alfa Autóháznak két évtizeddel ezelőtt két alkalmazottja volt, mára ez a szám 62-re nőtt.

– Az Alfa Autóház Zastava, Fiat, Lada, Citroën, Suzuki, Hyundai típusú autókat forgalmazott, majd immár hét éve Mazda gépjárműveket. Nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel, megtiszteltetés, hogy forgalmazhatjuk a legtekintélyesebb japán gyártmányú autókat. A sikert a család és a kollektíva képezi, ha ez a kettő harmóniában van, akkor már csak szorgalmasan kell dolgozni és a siker biztosan nem marad el. A jelenlegi Mazda autószalon 712 négyzetméter újonnan épült, és 1200 négyzetméter felújított épületrészből áll, ez a teljes üzleti központunk nagysága. Külön köszönetet szeretnék mondani az építészeti vállalatnak, az alvállalkozóknak, valamint a tervezőknek a gyors és minőségi munkáért, hogy mindössze fél év alatt elkészült az autószalon. Az épület a legkorszerűbb követelményeknek tesz eleget, a megnyitó napjára megkaptuk a működési engedélyt is – mondta a megnyitón Milan Jerinkić.