2024. április 26., péntek

A Tankok uralják a turnét

Pénteken a Pogonban lép fel a Tankcsapda

Magyarország jelen pillanatban talán legnépszerűbb rockzenekara vendégeskedik pénteken, október 30-án Szabadkán. A Tankcsapda, az Urai vagyunk a turnénak elnevezésű koncertkörút keretében teszi tiszteletét a városban, rövid időn belül másodszor.

Tavaly márciusban a Mladost klubban tartottak egy kis létszámú, intim hangulatú koncertet, most viszont nagyközönség előtt dübörögnek majd.

A Tankcsapda előtt pénteken két előzenekar is színpadra lép, mégpedig a The Bronsons és a Subway. A koncertre jegyeket elővételben 1150 dinárért lehet vásárolni, a helyszínen 1350 dinárba kerülnek majd.

Az érdekeltek jegyeket Szabadkán a Mladost klubban vásárolhatnak, a Harambašić utca 4. szám alatt, Topolyán az Izlog ideja kávézóban, Zentán a Rin Tin Tin kocsmában, Kanizsán Sarnyai György ötvös aranyműves üzletében, Adán Pál Zsófinál, Újvidéken az Újvidéki Színház Művész klubjában, Temerinben a Papirus könyvkereskedésben, Óbecsén pedig a Floyd Rock Clubban.

Bővebb információk a koncert hivatalos Facebook-oldalán kaphatók: https://www.facebook.com/events/1477539562565180/

A zenekar a pénteki szabadkai koncert után amerikai-kanadai mini turnéra indul, amelynek során fellépnek Bostonban, Torontóban, Clevelandben, New Yorkban, Las Vegasban, San Franciscóban, Vancouverben és Los Angelesben.