2024. április 26., péntek

Október 29-én bevásárlóközpont nyílik Nagybecskereken

Október 29-én, csütörtökön, 15 órakor nyitják meg az izraeli Aviv Arlon társaság bevásárlóközpontját Nagybecskerek Újvidék felőli bejáratánál.

Az ismert kereskedelmi láncok már napok óta a létesítmény ünnepi megnyitójára invitálják a nagybecskerekieket, amelyen nagy, esetenként 50 százalékos árengedményeket ígérnek a vevőknek, de egyéb meglepetésekre is számítani lehet. Emellett szórakoztató műsorok is lesznek. Többek között fellép Toni Cetinski, az egyik legnépszerűbb horvát énekes is.
A bevásárlóközpontban a DIS nagyáruház mellett számos márkabolt nyílik, de lesz mozi, fitneszközpont, éttermek, gyógyszertár stb. A látogatókat nyolcszáz ingyenes parkolóhely várja.

Az Aviv park üzlethelyiségei 22 500 négyzetméteren épülnek, és mintegy ötven bérlőjük lesz, köztük sok világhírű cég is képviselteti magát. Az üzletközpont létrehozóinak a célja az, hogy a környéken élők hozzáférhető áron vásároljanak minőséges árut, közben pedig kellemes időtöltésben is legyen részük.

Az Aviv park Nagybecskerek központjából mindössze három kilométerre fekszik. A beruházás összértéke 30 millió euró. Čedomir Janjić polgármester szerint a város számára fontos, hogy mintegy négyszáz munkahelyet nyitnak meg.

Az Aviv Arlon három évvel ezelőtt Pancsován nyitotta meg az első ilyen típusú bevásárlóközpontot. Különlegessége elsősorban az, hogy a zárt, mesterséges fénnyel és klímaberendezéssel ellátott létesítmények helyett szabadtéri bevásárlást kínál, zöldövezetben és számos kísérőrendezvénnyel az egész család részére. Az elárusítótér egyszintű, pince és emeletek nélkül. Könnyű a személygépkocsival való megközelítésük, az elárusítóhelyek között pedig zöldövezet és kényelmes sétányok vannak. A nagybecskereki bevásárlóközpontjuk tízhektárnyi területet ölel fel, és évente 250 ezer vásárlóra számítanak.