2024. április 26., péntek

Válaszd a tudatos életet!

Hétfőn este izgalmas beszélgetés

Október 12-én 19.30-kor az újvidéki Magyar Szó Lapkiadó Kft. IV. emeleti tanácstermében Muhi Béla fizikatanár vezetésével, Válaszd a tudatos életet! címmel, folytatódnak az érdekes beszélgetések az élet és a hit nagy kérdéseiről.

A tudatos életvitel egyfajta életvezetési módszer, ami a test-lélek-szellem kapcsolatrendszer szintjén valósul meg. A keresztény szemlélet szerint: „Te (Isten) magadnak teremtettél minket, a szívünk pedig nem nyugodhat, amíg végül meg nem nyugszik benned” (Szent Ágoston).

A program rövid bevezető előadásból és beszélgetésből áll, amelyben részt vesznek a meghívott vendégek: pszichológusok, pedagógusok, lelkészek és mások. A program alapjául ez a téma szolgál: http://www.everystudent.hu/a/celom.html. A rendezvény szervezői-támogatói: Az Élet Kertje Polgárok Egyesülete, a Szerbiai Kolping Társaság, az újvidéki Mária Neve Plébánia, a Magyar Szó Lapkiadó Kft., a www.fokusz.info és a GENIUS tehetséggondozó mozgalom. A szervezők szeretettel várják az érdeklődő fiatalokat és felnőtteket.